LATACIE W DZIEŃ NA MIJAJIA+DROGOWE ? ZA I PRZECIW
• Strona 1 z 1
LATACIE W DZIEŃ NA MIJAJIA+DROGOWE ? ZA I PRZECIW
Pany
Latacie w dzień na jednocześnie włączonych światłach mijania i drogowych ostatnio mam wrażenie że coraz więcej motocyklistów lata w dzień na włączonych mijania i drogowych ew. poprostu mostkuje światła w maszynach z 2-oma lampami żepy odpalały się jednocześnie .
Fakt poprawia widoczność maszny no i wali po oczach .
Z pewnością macie własne opinie na ten temat podzielcie się jeżeli to nie problem .
Nabiłeś już 180 postów i dalej nie wiesz gdzie lokować pytania..
Ten temat powinien być w "Prawie " i tu go przeniosłem a Ty zacznij się orientować w zasadach pisania na forum ponieważ następne ostrzeżenie to urlop przymusowy na zapoznanie się z regulaminem.
senekkorzenna
Latacie w dzień na jednocześnie włączonych światłach mijania i drogowych ostatnio mam wrażenie że coraz więcej motocyklistów lata w dzień na włączonych mijania i drogowych ew. poprostu mostkuje światła w maszynach z 2-oma lampami żepy odpalały się jednocześnie .
Fakt poprawia widoczność maszny no i wali po oczach .
Z pewnością macie własne opinie na ten temat podzielcie się jeżeli to nie problem .
Nabiłeś już 180 postów i dalej nie wiesz gdzie lokować pytania..
Ten temat powinien być w "Prawie " i tu go przeniosłem a Ty zacznij się orientować w zasadach pisania na forum ponieważ następne ostrzeżenie to urlop przymusowy na zapoznanie się z regulaminem.
senekkorzenna
- czarlee
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
Xenon mijania + drogowe + przelotowy wydech w pojemności prawie 1,2l + full chrom. To wyglądam jak pocisk nie do zauważenia 

CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1