[Aktualności] Patrz w lusterka... samochody są...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Patrz w lusterka... samochody są...
Dyskusja na temat: Patrz w lusterka... samochody są wszędzie!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Patrz w lusterka... samochody są wszędzie!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Patrz w lusterka... samochody są wszędzie!
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Niby fajnie, szybko tylko czy warto aż tak się narażać dla tych zaoszczędzonych kilku minut ? Jadąc takim tempem w korku nie dajemy szans kierowcom puszek na zobaczenie nas ...<br><hr>Peter
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No przyznam, że podoba mi się taki poranek na Powiślu;p
Jeszcze trochę i sam nauczę się tak jeździć;)<br><hr>Wielki Ja
Jeszcze trochę i sam nauczę się tak jeździć;)<br><hr>Wielki Ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Filmik fajny, ale to woda na młyn dla grafomanów z pewnej gazety, w której dziś się pojawiło się między innymi zdanie "Pytam się więc, jakim prawem motocyklistom ma być wolno przeciskać się między stojącymi samochodami?" <br><hr>ja1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a mnie się nie podoba, bo jakoś się tak przyjęło, że śmigamy lewym międzypasem. Śmigająć prawym narażamy i siebie iinnych motocyklistów na głupotę puszek.
Szerokości
<br><hr>unmat
Szerokości

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pokonuję podobną trasę tylko, zaczynam z drugiej strony Wisły i jadę na Mokotów (Modlińska, Grota, Wisłostrada, Łazienkowski, PW). Jak już się dojedzie do Wisłostrady, to jest super, bo w większości są szerokie pasy ruchu.
Widzę, że koledzy nie pękają. Ja jak samochody jadą płynnie (powiedzmy >40km/h) to się jednak nie wbijam między. Oby chłopakom te kilka zaoszczędzonych minut nie odbiło się czkawką. Pozdro.<br><hr>malin
Widzę, że koledzy nie pękają. Ja jak samochody jadą płynnie (powiedzmy >40km/h) to się jednak nie wbijam między. Oby chłopakom te kilka zaoszczędzonych minut nie odbiło się czkawką. Pozdro.<br><hr>malin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
U mnie nieco luźniej, ale to droga powrotna do domu:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=gbEFMbs2q-U" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=gbEFMbs2q-U</a><br><hr>duddits
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=gbEFMbs2q-U" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=gbEFMbs2q-U</a><br><hr>duddits
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i teraz wiem gdzie mieszkasz i długo cie znajde?Komentatorzy napisał(a):U mnie nieco luźniej, ale to droga powrotna do domu:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=gbEFMbs2q-U" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=gbEFMbs2q-U</a><br><hr>duddits<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda tylko, że motocyklista notorycznie łamie przepisy ruchu drogowego przekraczając linie ciągła, przejeżdżając przez obszar wydzielony, jadąc wydzielonym z ruchu pasem drogi, prawdopodobnie przekraczając wielokrotnie prędkość itd itd.... Nie wiem co miało na celu umieszczenie tutaj tego filmu?? Pokazanie jak motocykliści łamią przepisy?? Fanów wśród kierowców samochodów na pewno tym nie zdobędziemy... <br><hr>know
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jesli mam byc szczery to troche chu**** przyklad daliscie, pokazujemy siebie zawsze w zajebistym swietle, ale tak naprawde gdyby tam ktorys w tym koreczku minimalnie zjechal, to ciekaw jestem do kogo mielibyscie pretensje, ja przez cos takiego zawsze 10km/h sie przeciskam ; ]<br><hr>KTOS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przy wyjeździe z tunelu powinieneś wrzucić prawo jazdy do skrzynki postawionej tam przez patrol policji drogowej. Jazda momentami po chodniku wzdłuż krawężnika to już w ogóle paranoja. Nie ma czym się chwalić. Poprostu dno. A jak się już tak robi to nie ma co publicznie tego pokazywać bo to poprostu wstyd!<br><hr>motocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie.Komentatorzy napisał(a):Niby fajnie, szybko tylko czy warto aż tak się narażać dla tych zaoszczędzonych kilku minut ? Jadąc takim tempem w korku nie dajemy szans kierowcom puszek na zobaczenie nas ...<br><hr>Peter<br>
To typowy przykład oszołomów na motorze. Trzeba być głąbem bez wyobraźni, żeby tak zapierdalać w korku (chodzi mi o prędkość motocykla w stosunku do prędkości samochodów).
A później w kolorowych gazetach pojawiają się paszkwile, jak to motocykliści szaleją.
I zgadzam się, że kierowcy samochodów nie mają najmniejszej szansy na reakcję.<br><hr>daszek1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystko fajnie, ale polecam zwolnić i nie radze przejeżdżać między samochodami gdy jeden z pasów jest wolny.<br><hr>milus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
troche za dziko(szybko) jak dla mnie ale to miłe że widok ustępującego miejsca samochodu to nie żadkość : )<br><hr>invidia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wstyd!!! Scigaczu, powinienes ostro zganic tych pajacow, a nie zartowac jak to sie robi na mazowszu... nie chodzi o lamanie poszczegolnych przepisow, ale to jest po prostu zero kultury ulicznej i absolutne samolubstwo, a to trzeba w spoleczenstiwie tempic<br><hr>Nie lubiacy debili ulicznych
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zajebisty filmik, chlopaki maja skilla. Do wszystkich swietojebliwych po jest moto, zeby przejezdzac wszedzie gdzie sie da. A tu jeszcze dwa moto, ktore sa stworzone do tego. Jedynie lepiej by sobie radzil typowy lekki supermoto.<br><hr>wrotek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale na końcu na czerwonym się zatrzymał!
Swoja drogą, na tym filmie mu się udało, ale tak jeżdżący motocyklista musi źle skończyć!!!<br><hr>alukow

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
o kurcze, miałem serce w przełyku cały filmik.
ale przy takich korkach to się nie dziwie że jedziecie jak popadnie.
trzymam kciuki żeby udawało wam się codziennie.<br><hr>emka
ale przy takich korkach to się nie dziwie że jedziecie jak popadnie.
trzymam kciuki żeby udawało wam się codziennie.<br><hr>emka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl