Demontują tłumiki by jechać głośniej i szybciej
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Demontują tłumiki by jechać głośniej i szybciej
Witam,
Na Gazeta.pl ukazał się nowy "gienialny" artykuł o motocyklistach, którzy to demontują tłumiki by jechać głośńiej i szybciej na tylnym kole przez Centrum Warszawy. Zapraszam: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,9423709,Wiosenna_plaga_w_miescie__ryczace_motory_nie_daja.html (otwórz link)
Na Gazeta.pl ukazał się nowy "gienialny" artykuł o motocyklistach, którzy to demontują tłumiki by jechać głośńiej i szybciej na tylnym kole przez Centrum Warszawy. Zapraszam: http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,9423709,Wiosenna_plaga_w_miescie__ryczace_motory_nie_daja.html (otwórz link)
<a href="http://maclife.pl">serwis ipad iphone mac</a>
-
lutecki - Świeżak
Jak zwykle święta ida i do premii trzeba dorobić to ziom sie wysilił i napisał coś cokolwiek a że temat o2o zawsze na czasie to teraz wszyscy pędzą po stolicy bez tłumików ehhhh problem w skali destrukcji Państwa .
- czarlee
- Świeżak
To jak WY TAK NIE ROBICIE??
Nie no, wiadomo jak to jest z mediami.
Swoją drogą nie wiedziałem, że zdjęty tłumik poprawia osiągi. W takim razie czym prędzej go demontuję! ;]
Nie da się stać koło odpalonego moto bez tłumika, a co dopiero jechać...

Nie no, wiadomo jak to jest z mediami.
Swoją drogą nie wiedziałem, że zdjęty tłumik poprawia osiągi. W takim razie czym prędzej go demontuję! ;]
Nie da się stać koło odpalonego moto bez tłumika, a co dopiero jechać...
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
u mnie na dzielni skuter - gang w zeszłym roku cos kombinował z tłumikami .Więc prosiliśmy grzecznie żeby nie jeb.ali tak po uszach bo nie idzie wyrobić upały były i jeszcze ten pierdzący dzwiek po robocie szłu mozna dostać . Młodzi grzecznie powiedzieli pier..ol się to jednemu jak jechał włączyliśmy z okna stroboskop taki 2 x 2700 wat na 2 palniki
Efekt przewidywalny

Efekt przewidywalny

- czarlee
- Świeżak
Artykul typu " zima znowu zaskoczyla drogowcow" . Jak to jest takie nagminne to dlaczego baran nie wstawil zdjecja motocykla na jednym kole jadacego po Marszalkowskiej tylko zdjecie z imprezy motocyklowej. Co roku panowie teraz tak bedzie. Jak nie da sie nic splodzic to na pustej kartce powstanie tekst o glosnych i szybkich motocyklach. Brr wariaty!!!
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
HEHEHE a widzieliście ankiete obok pt:Co sądzisz o jeżdżeniu ścigaczem po mieście? .Najwięcej punktów ma: to rozrywka dla dresiarzy
-
zioomeek09 - Świeżak
sorki koledzy motocyklisci z wawy, pojezdzilem troche moim Z150 bez wydechu na gumie i odrazu halo na calom warszawe 

- ZuchPrawdziwy
- Świeżak
Kolejny artykuł dziennikarzyny nie mającego pojęcia o temacie. Pomijając motocykle - jakość naszego dziennikarstwa jest żałosna.
Swoją drogą... jak muszę to jadę czasem Marszałkowską ale na pomysł z tłumikiem nie wpadłem. Trzeba będzie przetestować
.
Ciekawe, że nikt z moich znajomych nie demontuje tłumików. Pewnie robi to tylko ta znana jedynie dziennikarzom mityczna grupa, która dodatkowo zakłada sobie linkę na szyję
.
Najsmutniejsze jest to, że 90% czytelników gazety o motocyklach ma takie samo pojęcie jak Jarosław Osowski. Przeczyta, uwierzy, nieudacznikowi wypłacą kasę za artykuł i biznes się kręci. Zajmie się następnym tematem o którym nie ma pojęcia.
BTW była kiedyś taka gazeta "Skandale". Opisywali jak to widzieli niedawno Hitlera, że Lennon w zeszłym tygodniu pił piwo w warszawskim barze "Rondo" a u Zbycha w Pierdziszewie wylądowało UFO. Różnica jest taka, że tą gazetę czytali debile i ci, którzy lubili się pośmiać. Myślałem że Wyborcza celuje w nieco inną grupę ludzi...
Swoją drogą... jak muszę to jadę czasem Marszałkowską ale na pomysł z tłumikiem nie wpadłem. Trzeba będzie przetestować

Ciekawe, że nikt z moich znajomych nie demontuje tłumików. Pewnie robi to tylko ta znana jedynie dziennikarzom mityczna grupa, która dodatkowo zakłada sobie linkę na szyję

Najsmutniejsze jest to, że 90% czytelników gazety o motocyklach ma takie samo pojęcie jak Jarosław Osowski. Przeczyta, uwierzy, nieudacznikowi wypłacą kasę za artykuł i biznes się kręci. Zajmie się następnym tematem o którym nie ma pojęcia.
BTW była kiedyś taka gazeta "Skandale". Opisywali jak to widzieli niedawno Hitlera, że Lennon w zeszłym tygodniu pił piwo w warszawskim barze "Rondo" a u Zbycha w Pierdziszewie wylądowało UFO. Różnica jest taka, że tą gazetę czytali debile i ci, którzy lubili się pośmiać. Myślałem że Wyborcza celuje w nieco inną grupę ludzi...
- Aimar
- Świeżak
zgadzam siÄ™
nie jest to pierwszy żałosny dziennikarz, piszący coś, czego nie zweryfikował
imho do takich artykułów trzeba przejawiać syndrom psa - niech ścieka jak z psa woda, lub jak kto woli - szczać na to
nie jest to pierwszy żałosny dziennikarz, piszący coś, czego nie zweryfikował
imho do takich artykułów trzeba przejawiać syndrom psa - niech ścieka jak z psa woda, lub jak kto woli - szczać na to
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Napisałem stosowny mail do redakcji. Ciekawe czy go ktoś choćby przeczyta..
P.S. Na Śródmieściu często na gumie latają. I to nie koniecznie po zmroku
W Dolince Służewieckiej nie dziwota, że tak hałasują.. Toż tam można licznik dwa razy przekręcić
To taka propaganda. Potem idzie taka opinia o wszystkich. I nie dziwcie się, że puszkarz Wam po złości drogę zajeżdża.
P.S. Na Śródmieściu często na gumie latają. I to nie koniecznie po zmroku

To taka propaganda. Potem idzie taka opinia o wszystkich. I nie dziwcie się, że puszkarz Wam po złości drogę zajeżdża.
-
bryk77 - Stały bywalec
a ja bym jeszcze zadal jedno male pytanko panu redaktorowi.jaka byla srednia wieku tych co im tak nie pasuje?ja stawiam,ze najmlodszy mial siedem i pol dychy i czesto i zwawo zapie.dala na krakowskie z megafonem.i wtedy jest wszystko ok. bo to on drze ryja.
- fz6
- Świeżak
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
jak to w wybiórczej bywa ;)
http://wyborcza.pl/jazdapopolsku/1,1137 ... ierze.html
w tym samym wydaniu jest i kontr artykuł, tytuł brzmi szokująco, ale zawartość całkiem pochlebna.
w tym samym wydaniu jest i kontr artykuł, tytuł brzmi szokująco, ale zawartość całkiem pochlebna.
- El Blue
- Świeżak
Czytam te wszystkie komentarze pod artykułem i nie wiem co myśleć, wiem jednak jedno - społeczeństwo jest chore, egoistyczne i ma zamknięty umysł. Prezentują tam myślenie: "Kali komuś ukraść krowa - dobrze, ktoś ukraść krowa Kaliemu - źle".
- AdIoS
- Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości