Tani tuning skutera
• Strona 1 z 1
Tani tuning skutera
Hej mam vivke z 2000r i chce ją trochę ulepszyć , jedzie mi teraz 60-65km/h z górki 70 ale idzie jak helikopter chodzi mi o to żeby szedł 90km/h chodzi mi o wymianę dyszy, sprężynek, rolek, i sprężyn centralnych , widziałem jak gość wyregulował fabryczny wariator i sprzęgło tak że skuter szedł mu 117km/h co byście doradzili jak wyregulować jakie części kupić , pomóżcie
- KONRAD95
- Świeżak
po 1 takich tematów jest pełno. po 2 nie mógł tyle wycisnac nie zmieniajac nic poza sprzegłem i wariatorem chyba że dołozył żagiel i przy odpowiednim wietrze z górki sie bujnął. poczytajh istniejace tematy 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
117 na h? nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Ja ci proponuje wyregulować sobie głowe i nie wierzyć w takie bzdety. Tak jak sam wyżej napsiałeś:
I już będziesz usytysfakcjonowany prędkośią i zawrotnością, tylko żebyś nie wpadł w turbolencje na przednim kole. Dorzuć mu trochę masy i będzie git. Uważaj na "Hunde". Pozdrawiam
Ja ci proponuje wyregulować sobie głowe i nie wierzyć w takie bzdety. Tak jak sam wyżej napsiałeś:
KONRAD95 napisał(a):chodzi mi o wymianę dyszy, sprężynek, rolek, i sprężyn centralnych
I już będziesz usytysfakcjonowany prędkośią i zawrotnością, tylko żebyś nie wpadł w turbolencje na przednim kole. Dorzuć mu trochę masy i będzie git. Uważaj na "Hunde". Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 12/4/2011, 18:37 przez grunder, łącznie edytowano 1 raz
-
grunder - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości