bandit 650 do oceny
• Strona 1 z 1
bandit 650 do oceny
http://allegro.pl/suzuki-gsf-650-n-band ... 05786.html
Imo wygląda dobrze , co wy sądzicie, warto oglądać?
Imo wygląda dobrze , co wy sądzicie, warto oglądać?
- jFF
- Świeżak
Jak masz niedaleko, to zawsze warto
Nie wiem, czy to odbicie, ale tłumik wygląda na potłuczony. Ciekawe czemu... Ciężarki też przetarte chyba. Inne kierunki z przodu i z tyłu. Generalnie wygląda to na poślizgowy motocykl. Ale oprócz tego chyba spoko

Nie wiem, czy to odbicie, ale tłumik wygląda na potłuczony. Ciekawe czemu... Ciężarki też przetarte chyba. Inne kierunki z przodu i z tyłu. Generalnie wygląda to na poślizgowy motocykl. Ale oprócz tego chyba spoko

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
W 2007 na pewno były białe z przodu pomarańczowe z tyłu nie wiem jak we wcześniejszych. Oprócz tego co koledzy powiedzieli to dochodzi jeszcze jakaś taka dziwna biała sznyta po lewej stronie przy zamknięciu kanapy. Chyba że to jakieś dziwne odbicie światła 

Life is deadly.
-
dokter - Świeżak
Re: jest ok
motomc napisał(a):jeśli stan jest alternatywny
W sensie że adekwatny?

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
pan_wiewiorka napisał(a):dokter napisał(a):[...] dziwna biała sznyta po lewej stronie przy zamknięciu kanapy. Chyba że to jakieś dziwne odbicie światła
Ja nic nie widzÄ™
Bah faktycznie moto jest tak wypolerowane że to się odbija naklejka z osłony łańcucha tam

PS: Jeżeli stan jest alternatywny do zdjęć to się nie opłaca jechać

Life is deadly.
-
dokter - Świeżak
pan_wiewiorka napisał(a):Wg mnie warto.
1. Kupiony w Polskim salonie, zatem historia w miarę łatwa do sprawdzenia.
2. Nie wygląda na szlifowanego, kolor wszędzie jest taki sam, no przynajmniej na fotkach.
3. Nie pamiętam w jakich modelach Suzuki ale kierunki były montowane w jakichś rocznikach białe przód i pomarańczowe tył. Tutaj warto sprawdzić po malowaniach i akcesoriach.
Komin faktycznie wygląda na obtarty, podobnie jak prawy ciężarek ale to trzeba by sprawdzić na miejscu.
kupiony w polskim salonie? a co naklejka z francji robi na przednim blotniku? na bank mial jakas przygode tlumik jakby delikatnie porysowany....ale oczywiscie to go nie skresla:)
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Ehhh jak dla mnie ta naklejka ma końcówkę .pl a numer telefonu zaczyna się od +48 to chyba nie specjalnie Francja. Tłumik ma tak delikatną rysę że to na szlifa nie wygląda a bandyta ma to do siebie że lekki nie jest i lubi leżeć
Oryginalny tłumik + gmole to by leżał tylko na kancie i gmolu (taaa niestety wiem z autopsji) ten nieoryginalny + crash pady mogły położyć go bardziej na płasko więc większą powierzchnią tłumika dlatego dłuższa rysa.

Oryginalny tłumik + gmole to by leżał tylko na kancie i gmolu (taaa niestety wiem z autopsji) ten nieoryginalny + crash pady mogły położyć go bardziej na płasko więc większą powierzchnią tłumika dlatego dłuższa rysa.
Life is deadly.
-
dokter - Świeżak
aaa mozliwe identyczny wzor naklejki ma duzo motocykli sprowadzonych z francji mysle ze to przetarcie na wydechu nie jest od polozenia przy dystrybutorze ....co nie swiadczy o tym ze motocykl to szajs tylko napisalem ze keidys pocalowalo sie z gleba....tak jak wiekszosc motocykli 

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości