Migajaca kontrolka FI
• Strona 1 z 1
Migajaca kontrolka FI
Witam serdecznie wszystkich miłośników 2 kółek,mam pytanie dziś przy wjeżdżaniu do garażu ślizgło mi na studzience tylnym kołem i bumm:)Podniosłem go i patrze a tu miga czerwona kontrolka FI(o ile sie nie myle od wtrysku).Zgasiłem moto zapaliłem i już wszystko ok.Czy możliwe żeby po takim upadku coś się zepsuło z wtryskiem?Czy to tylko jakiś błąd komputera?Jeżdżę gsx650f?Za każdą odpowiedź serdecznie dziękuję.
- WolnyJezdziec
- Świeżak
a co to w ogóle za motocykl ? i potwierdzam o tym czujniku przechylo gdy go do góry nogami zamontowałem błąd mi wywalało i fI sie palil
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
- WolnyJezdziec
- Świeżak
to był czujnik TIP OVER - jak się wyglebiasz - on się odpala i gasi sprzęta i podaje symbol ogólny błędu FI Po podniesieniu sprzęta i odpaleniu resetuje się on i wszystko jest jak poprzednio.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Faktycznie Suzuki zgasło;)Wiec to takie elektroniczne czary mary;
)Dzięki Chłopaki za Pomoc-jestem już spokojny:)Tak na marginesie nie ma to jak gleba przed garażem(Pęknięta prawa owiewka i migacz)Szczerze to jak sobie przypominam tą cała akcje to mi się śmiać chce z własnej głupoty,do garażu mam dość spory zjazd i puściłem się na luzie w dół,tuż przed samym wjazdem hamulec(akurat idealnie przednie koło na studzience)i bęc:)
)Dzięki Chłopaki za Pomoc-jestem już spokojny:)Tak na marginesie nie ma to jak gleba przed garażem(Pęknięta prawa owiewka i migacz)Szczerze to jak sobie przypominam tą cała akcje to mi się śmiać chce z własnej głupoty,do garażu mam dość spory zjazd i puściłem się na luzie w dół,tuż przed samym wjazdem hamulec(akurat idealnie przednie koło na studzience)i bęc:)
- WolnyJezdziec
- Świeżak
- WolnyJezdziec
- Świeżak
Na rozlanym paliwie najłatwiej położyć motocykl.
Teraz w pamięci ECU będzie odpowiedni kod błędu, po wykasowaniu nie powinien być widoczny. (oczywiście po podłączeniu pod komputer).
Teraz w pamięci ECU będzie odpowiedni kod błędu, po wykasowaniu nie powinien być widoczny. (oczywiście po podłączeniu pod komputer).
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości