Gdzie na prawko. Okolice Piaseczna, Konstancina Ew. Wawa.
• Strona 1 z 1
Gdzie na prawko. Okolice Piaseczna, Konstancina Ew. Wawa.
Gdzie najlepiej udać się na kurs Kat. A w okolicach Piaseczna, Konstancina Jeziornej lub ewentualnie od tych stron gdzieś na początku Warszawy?
Wiem, że polecili byście Kulika ale wykłady ma w takich godzinach, że ja na połowie wykładów bym nie był (praca zmianowa). A na jazdy na Bemowo też pół dnia bym stracił przez te korki. No i cena kursu 1300zł też nie mało.
Co polecacie. Nie chcę iść do pierwszego lepszego co gówno pokaże aby tylko hajs zgarnąć.
Wiem, że polecili byście Kulika ale wykłady ma w takich godzinach, że ja na połowie wykładów bym nie był (praca zmianowa). A na jazdy na Bemowo też pół dnia bym stracił przez te korki. No i cena kursu 1300zł też nie mało.
Co polecacie. Nie chcę iść do pierwszego lepszego co gówno pokaże aby tylko hajs zgarnąć.
-
gruby33 - Świeżak
Nie wiem czy już dałeś radę ale ja polecam CI szkołę jazdy w Piasecznie http://jozefoslaw24.pl/firmy/auto-szkola-slawek/ , dobry poziom szkolenia i bez dziadostwa.
- Glonojad
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości