POMOCY
• Strona 1 z 1
POMOCY
Witam czy mógłby mi ktoś doradzić który z tych motorów jest lepszy ?? Niedługo wakacje i chciałbym sobie sprawić jakiś motorek do poruszania się po mieście (mieszkam we Wrocławiu). Z tej racji poszukałem na internecie i znalazłem 2 ciekawe i dość do siebie podobne motory:
•Benzer X-cross
oraz
•Romet Crs
Oby dwa mi się podobają. Zależy mi żeby mieć 50-tke, gdyż mam dopiero 16 lat. Wiem, że są to Chińskie motory... no ale cóż. Dlatego chciałbym poznać wasze zdanie: czy warto, czy nie (dlaczego ?) i jak oceniacie te motorki.
Z góry pozdrawiam.
•Benzer X-cross
oraz
•Romet Crs
Oby dwa mi się podobają. Zależy mi żeby mieć 50-tke, gdyż mam dopiero 16 lat. Wiem, że są to Chińskie motory... no ale cóż. Dlatego chciałbym poznać wasze zdanie: czy warto, czy nie (dlaczego ?) i jak oceniacie te motorki.
Z góry pozdrawiam.
- ostry121
- Świeżak
no wiem ale mi tam nie zależy... kupie se takiego za 4000 mam zamiar nim pojeździć ze 3, 4 lata a potem na złom
a te mi się szczególnie podobają. I na dodatek są nowe. To jest ich atut a ja się boję kupić używany, bo się nie znam na naprawach a kupie jakiś złom to będę musiał latać 2, 3 razy w miesiącu do napraw i kasa będzie leciała.
A jedynym powodem dla którego boje się kupić któryś z tych jest marka... wiadomo Romet..... (zostawię to bez komentarza) a co do Benzera w ogóle nie znam tej marki ;/

A jedynym powodem dla którego boje się kupić któryś z tych jest marka... wiadomo Romet..... (zostawię to bez komentarza) a co do Benzera w ogóle nie znam tej marki ;/
- ostry121
- Świeżak
ostry121 napisał(a):no wiem ale mi tam nie zależy... kupie se takiego za 4000 mam zamiar nim pojeździć ze 3, 4 lata a potem na złomnie znam na naprawach a kupie jakiś złom to będę musiał latać 2, 3 razy w miesiącu do napraw i kasa będzie leciała.
Sorry, ale według mnie te chinole to są złomy, myślisz, że 4 lata tym pojeździsz bez naprawy?? do tych 4000 dolicz sobie na start ,,przeglądy" w serwisie wyjdzie 5000zł, bo musisz je robić żeby mieć ,,gwarancję" która na pewno CI się przyda, jak kupisz chinola to będzie dopiero kasa leciała na naprawy, posłuchaj się doświadczonego byłego użytkownika chinola

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości