Motor do jazdy rekreacyjnej.
• Strona 1 z 1
Motor do jazdy rekreacyjnej.
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),-żadne
- Wiek, waga, wzrost,-17/18, 83kg, 176 cm,
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych? - głównie do szkoły i weekendowe przejażdzki (jazda rekreacyjna a nie sportowa)
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? -nie mam pojęcia
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? -3-6 tys. może nawet i więcej zależy od motocykla, o ciuchach pomyślałem
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?- Nie mam pojęcia, nie chciałbym aby dużo palił i szybko się psuł - nie zależy mi na zawrotnej prędkości.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp. - choppery, cruisery
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? - Otóż:
- honda rebel,
-honda shadow,
-yamaha virago,
-kawasaki vulcan,
-suzuki intruder,
-yamaha drag star,
- suzuki marauder,
zmień temat edytując ten post
madcap
- Wiek, waga, wzrost,-17/18, 83kg, 176 cm,
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych? - głównie do szkoły i weekendowe przejażdzki (jazda rekreacyjna a nie sportowa)
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? -nie mam pojęcia
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? -3-6 tys. może nawet i więcej zależy od motocykla, o ciuchach pomyślałem
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?- Nie mam pojęcia, nie chciałbym aby dużo palił i szybko się psuł - nie zależy mi na zawrotnej prędkości.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp. - choppery, cruisery
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? - Otóż:
- honda rebel,
-honda shadow,
-yamaha virago,
-kawasaki vulcan,
-suzuki intruder,
-yamaha drag star,
- suzuki marauder,
zmień temat edytując ten post
madcap
Ostatnio edytowano 5/4/2011, 16:50 przez Benio1993, łącznie edytowano 1 raz
- Benio1993
- Świeżak
Witam, dziękuje za cenną odpowiedź. Jednakże prosiłbym o uzasadnienie co jest złe w "rabelce i marauderze"?
Cóż, nie wiem jaka to jest atechniczna jazda, a jakie wobec tego inne motocykle byś polecił? Jak już powiedziałem nie zależy mi na zawrotnej prędkości czy wygłupach na ulicy. Chyba aż tak źle to nie wygląda....
Cóż, nie wiem jaka to jest atechniczna jazda, a jakie wobec tego inne motocykle byś polecił? Jak już powiedziałem nie zależy mi na zawrotnej prędkości czy wygłupach na ulicy. Chyba aż tak źle to nie wygląda....

- Benio1993
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości