[K] CBR 600F F4i
• Strona 1 z 1
[K] CBR 600F F4i
pilnie poszukuje jak w temacie, 2001-2003 rok. najchetniej w okolicach Poznania, Wielkopolski, oczywiscie w przypadku dobrej oferty jestem w stanie pojechac wszedzie 

- DunPeal
- Świeżak
-
michal750 - Świeżak
http://moto-garage.pl/oferta/zobacz/6
ale cena 13.5 bo te uszkodzedzenie na owiewce zostalo naprawione (na boczku). Moto jest po pelnym serwisie gotowe do jazdy now oponki juz zalozone. Wiem ze przebieg ze moze wydawac sie drogo ale nic nie trzeba wlozyc (chlopak to mlodzian, ale sztuka srwisowana u mojego znajomeg, a jak cos stoi u niego na stronie to jest godne polecenia). Że tak powiem "nie ma lipy.
ale cena 13.5 bo te uszkodzedzenie na owiewce zostalo naprawione (na boczku). Moto jest po pelnym serwisie gotowe do jazdy now oponki juz zalozone. Wiem ze przebieg ze moze wydawac sie drogo ale nic nie trzeba wlozyc (chlopak to mlodzian, ale sztuka srwisowana u mojego znajomeg, a jak cos stoi u niego na stronie to jest godne polecenia). Że tak powiem "nie ma lipy.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
przebieg troche przeraza to fakt, zobaczymy jaki bedzie efekt koncowy no i cena
chcialbym jednak troche pomyszkowac na rynku. nie mniej jednak po niepowodzeniu w poszukiwaniach suzuki wolalbym sie skupic na ofertach z polecenia.
moj budzet to 8000-12000pln

chcialbym jednak troche pomyszkowac na rynku. nie mniej jednak po niepowodzeniu w poszukiwaniach suzuki wolalbym sie skupic na ofertach z polecenia.
moj budzet to 8000-12000pln
- DunPeal
- Świeżak
DunPeal napisał(a):przebieg troche przeraza to fakt

A co w nim takiego dziwnego?
Moto nie jest młode, przebieg tez nie maleje...
Kolego zapoznaj się z rocznymi średnimi przebiegami i możesz sam przekalkulować...
No ale...to już twój wybór
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości