Chiński 4T Problem z paskiem, prosze o pomoc!!
• Strona 1 z 1
Chiński 4T Problem z paskiem, prosze o pomoc!!
Witam, posiadam chiński skuter 4t baotian bt50-qt9 z silnikiem 139QMB, cylinder 80ccm dotarty. mam problem z paskiem napędowym, co kilkanaście moze kilkaset km urywa mi sie pasek, o już chyba 4 pasek z rzędu, kupowałem tańsze, droższe wszystko leci, no fakt faktem nie miałem firmowego paska typy naraku/malossi ale co jest? pierwszy orginalny pasek wyciagnal mi ponad 10tys km, gdzies przy 8tys wymieniłem sprezyne sprzęgła na twardszą (+30%) no i myslałem ze to przez sprezyne, załozylem spowrotem oryginalną i dalej to samo, W czym problem? Dodam ze pozostałe cześci są seryjne, wymienany tylko cylinder. prosze o pomoc.
I zrwacam sie tez z jeszcze jednym pytaniem, jaki pasek kupic? na allegro jesr duzy wybór pasków 669*18*30 w cenach od 15 do 90zł, jakią firme wybrac? jaki pasek polecacie?
Pomocy!
I zrwacam sie tez z jeszcze jednym pytaniem, jaki pasek kupic? na allegro jesr duzy wybór pasków 669*18*30 w cenach od 15 do 90zł, jakią firme wybrac? jaki pasek polecacie?
Pomocy!
- groman94
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości