Chinski 4t SkyTeam. Silnik 110 i zębattki ?
• Strona 1 z 1
Chinski 4t SkyTeam. Silnik 110 i zębattki ?
Siema mam chińskiego 4t. Wstawiam silnik 110
- Głowica
- Cylinder
- Głowica
- Lusterka
- Kierunkowzkazy
Gaźnik (Dysza powinna wystarczyć)
No i jak wymienię ten silnik to zębatki to problem, bo teraz ciśnie 60 km/h i to max a jak da większy silnik to dalej będzie 60 km/h tylko ze mocy dostanie i trzeba wymienić zębatki tylko nie wiem jakie by były odpowiednie (ilość zębów). Chcę żeby cisną 110 km/h ale i zęby mocy miał bo wiem ze jak wsadzę bardzo małe to nie będzie miał siły rozpędzić się, a jak wsadzę za duże to dużo prędkości nie wzrośnie. Teraz ma chyba 13-16 na od 60 do 70, nie wiem dokładnej liczby zębów bo motorek na wsi czeka. Więc pomocy jakie te zębatki wstawić.
Czyli . HELP ;D
- Głowica
- Cylinder
- Głowica
- Lusterka
- Kierunkowzkazy
Gaźnik (Dysza powinna wystarczyć)
No i jak wymienię ten silnik to zębatki to problem, bo teraz ciśnie 60 km/h i to max a jak da większy silnik to dalej będzie 60 km/h tylko ze mocy dostanie i trzeba wymienić zębatki tylko nie wiem jakie by były odpowiednie (ilość zębów). Chcę żeby cisną 110 km/h ale i zęby mocy miał bo wiem ze jak wsadzę bardzo małe to nie będzie miał siły rozpędzić się, a jak wsadzę za duże to dużo prędkości nie wzrośnie. Teraz ma chyba 13-16 na od 60 do 70, nie wiem dokładnej liczby zębów bo motorek na wsi czeka. Więc pomocy jakie te zębatki wstawić.
Czyli . HELP ;D
- karlos1911
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości