Wibracje przy większej prędkości
• Strona 1 z 1
Wibracje przy większej prędkości
Witam, posiadam skuter romet router 50 grande lux
Przy większej prędkości ( 55/60 km/h ) odczuwam wibracje w okolicy tylnego koła.
Koło raczej nie jest krzywe bo sprawdzałem, a gdyby nawet to chyba czuł bym wibracje cały czas... Powiedzcie co to może być
Przy większej prędkości ( 55/60 km/h ) odczuwam wibracje w okolicy tylnego koła.
Koło raczej nie jest krzywe bo sprawdzałem, a gdyby nawet to chyba czuł bym wibracje cały czas... Powiedzcie co to może być
- riv3r
- Świeżak
Re: Wibracje przy większej prędkości

Ostatnio edytowano 2/4/2011, 18:59 przez zioomeek09, łącznie edytowano 1 raz
-
zioomeek09 - Świeżak
Senek - a może by Ci się przydał jednak urlop? Jakie spamowanie? na początku napisał jakie są możliwości, później dodał swój pogląd na temat chińskich padeł, co za spam? No tak, zapomniałem, Ty pracujesz w serwisie i przecież widzisz jakie to cuda techniki gdzie połowa moto jest do regeneracji albo ma pełno awarii, czy też nadaje sie jedynie na szrot po 5k km.
Co do autora - jedynie felga albo łożysko, chyba, że popłynąłeś po dałości i jest luźne:D
Równie dobrze może być też krzywy wahacz, przyszła by mi na myśl jeszcze pofalowana opona po długim staniu ale jak jeździłeś to mają tendencje się same prostować.
Niektóre oponki właśnie zostają w pozycjach jak stoją po pół roku nawet nie obracane, co z resztą nie jest dziwne.
Ile jeździłeś? bo jak zniknie po jakims czasie to opona. Sprawdz jeszcze wahacz, łożyska i felge.
Co do autora - jedynie felga albo łożysko, chyba, że popłynąłeś po dałości i jest luźne:D
Równie dobrze może być też krzywy wahacz, przyszła by mi na myśl jeszcze pofalowana opona po długim staniu ale jak jeździłeś to mają tendencje się same prostować.
Niektóre oponki właśnie zostają w pozycjach jak stoją po pół roku nawet nie obracane, co z resztą nie jest dziwne.
Ile jeździłeś? bo jak zniknie po jakims czasie to opona. Sprawdz jeszcze wahacz, łożyska i felge.
- magik2208
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości