Wiadomosc
• Strona 1 z 1
Wiadomosc
Czy znajdzie się chętny do pojeżdżenia w weekendy ? , z Gniezna i okolic. :
Prosze o nadawanie watkom poprawnych tytulow i zakladanie tematow we wlasciwych dzialach.
elco

Prosze o nadawanie watkom poprawnych tytulow i zakladanie tematow we wlasciwych dzialach.
elco
- motomarych
- Świeżak
- motomarych
- Świeżak
Czy ostro latam? nie wiem, ale nie ryzykuje mam 4 dychy na karku i lubię moto się tym bawię. Możemy się kiedyś ustawić i polatać. Pozdro 

- motomarych
- Świeżak
ok, jasne ze chodzi o zabawę.Moze w niedziele coś da się zrobić ,napisz na czym latasz i czy moj wiek cie nie przestraszył, czy pomyślałeś ze są tacy wiekowi motocykliści, którzy nie jeżdżą na choperach. Pozdro
- motomarych
- Świeżak
Krzepiące to co piszesz, bo metryka to nie wszystko. Pewnie pojeździmy zależy od pogody .W niedziele latałem ,ale zmarzłem czekam na ciepło.Moze niedziela co ty na to ? 

- motomarych
- Świeżak
ja mam zrobione już 1600 km
a będziesz na zlocie w sobotę u Was? bo ja będę z ekipą to możemy sie spiknąć a w niedzielę lecimy traskę z poznania 300km do swiebodzina i dalej lubniewice. daj swój tel na PW to się zdzwonimy
mapka:
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 542847&z=8

mapka:
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 542847&z=8
- Robas
- Świeżak
Niedziela odpada ,jedzie moja drużyna Start gniezno początek ligi . Ale sobota koniecznie, chce być na tym wydarzeniu i jak już piszemy to możemy się poznać osobiście, masz jakiś pomysł jak się znajdziemy. 

- motomarych
- Świeżak
Ladenie napisałeś,ładnie to określiłeś .Moze sie umówimy w niedalekiej przyszłości na jazdę .Pozdro z I Stolicy 

- motomarych
- Świeżak
Sobota odpada, a w niedzielę jedzie Start Gniezno i będę na tym meczu-to raczej nici z latania w przyszły weekend.
Piątek popołudniu możemy się ustawić.
Pzdr.
PiotrAs
Piątek popołudniu możemy się ustawić.
Pzdr.
PiotrAs
Pamiętajmy!!!
Człowiek rodzi się nie mając dla siebie części zamiennych.
Człowiek rodzi się nie mając dla siebie części zamiennych.
- PiotrAs!
- Świeżak
Brawo kibic za miedzy ..tylko start . A co do latania , to kask narazie wisi na gwoździu bo ..... robota i robota, kto ja wymyślił .Ja poruszam się na gsr 600, ale to nie znaczy ze szukam guza ( czasami mnie ponosi fantazja ..i wtedy ...
) Tak poważnie myślę o wycieczce po kraju , konkretnie Bieszczady , a ty masz jakieś plany na lato ?

- motomarych
- Świeżak
Plany na te wakacje już poczynione w grudniu 2010r
a teraz tylko trwają przygotowania, ale na Bieszczady też bym się pisał-bo taki mam plan aby w tym roku tam pojechać, a przy okazji Ukraina.
Wyjazd typowo turystyczny-nie liczy się cel podróży, a wrażenia z niej płynące-spanie-namiot, wyżywienie własne-knorr rządzi
Niestety (już) z braku ilości wolnego czasu ograniczenie czasowe z mojej strony do kilku dni (czyt. czterech)
Ale to już temat chyba na inny wątek lub spotkanie przy browarku
Pzdr.
PiotrAs

Wyjazd typowo turystyczny-nie liczy się cel podróży, a wrażenia z niej płynące-spanie-namiot, wyżywienie własne-knorr rządzi

Niestety (już) z braku ilości wolnego czasu ograniczenie czasowe z mojej strony do kilku dni (czyt. czterech)
Ale to już temat chyba na inny wątek lub spotkanie przy browarku

Pzdr.
PiotrAs
- PiotrAs!
- Świeżak
Myślę o tym samym ...tylko jazda .Browar dobry pomysł , spotkamy się i pogadamy .Możesz pisać na moją skrzynkę mariusz.sz.gn@interia.eu.
- motomarych
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości