Yamaha R6 czy Kawasaki ZX6
• Strona 1 z 1
Yamaha R6 czy Kawasaki ZX6
Witam wszystkich.
Mam dylemat z wyborem moto. Konkretniej interesują mnie: R6'tka z lat 99-00 i ZX6'tka 00-01. Chciałbym usłyszeć opinie o tych konkretnych rocznikach. Dodam, że będzie to moje pierwsze "dorosłe" moto (wczesniej hulanki na crossach (Yamaha YZ 125 i raz na kuzynowym KTM 520
) - więc wyczucie powinno być). Motor będzie głównie służyl jako środek transportu na długich i średnio-długich trasach (wiem, że Fazer byłby idealny, ale sport to sport
). Proszę o porady i udział w ankiecie.
Dziękuję i pozdrawiam
Greg
Od razu uprzedzam ze jesli temat przerodzi sie w kolejna klotnie na temat pekajacych ram to zostanie zablokowany.
siekson
Mam dylemat z wyborem moto. Konkretniej interesują mnie: R6'tka z lat 99-00 i ZX6'tka 00-01. Chciałbym usłyszeć opinie o tych konkretnych rocznikach. Dodam, że będzie to moje pierwsze "dorosłe" moto (wczesniej hulanki na crossach (Yamaha YZ 125 i raz na kuzynowym KTM 520

Dziękuję i pozdrawiam
Greg
Od razu uprzedzam ze jesli temat przerodzi sie w kolejna klotnie na temat pekajacych ram to zostanie zablokowany.
siekson
"Headstrong will take on anyone !"
Kawasaki ZX6-R
Honda CBR 600 F
Kawasaki ZX6-R
Honda CBR 600 F
- LordLox
- Świeżak
No własnie tylko o Kawasaki znalazlem (o tych ramach w roczniku 98-00 ;p ). I dalej nie wiem jak to w roczniku 2000 - ten z dwoma swiatlami to wyglada.
Jakies linki - bylbym wdzieczny.
Pozdrawiam
Jakies linki - bylbym wdzieczny.
Pozdrawiam
Kawasaki ZX6-R
Honda CBR 600 F
Kawasaki ZX6-R
Honda CBR 600 F
- LordLox
- Świeżak
Jeżeli na dłuższe trasy, to chyba faktycznie zx6r będzie lepszy. R6 to taki bardziej radykalnie sportowy sprzęt, bardziej na krótkie przejażdżki i częste wizyty na torze.
A może coś sportowo-turystycznego, jeżeli chcesz jeździć często w dłuższe trasy?
A może coś sportowo-turystycznego, jeżeli chcesz jeździć często w dłuższe trasy?
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
cichy napisał(a):Jeżeli na dłuższe trasy, to chyba faktycznie zx6r będzie lepszy. R6 to taki bardziej radykalnie sportowy sprzęt, bardziej na krótkie przejażdżki i częste wizyty na torze.
Jezeli na dluzsze trasy to ja bym wybral nie wymieniona Honde CBR 600RR, ona z posrod 600 sportowych ma najwieksza uzytecznosc na codzien BEZWZGLEDNIE
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
i stało się... :D
Kupiłem... ZX6R z 2000 roku - model J1. Piękna maszyna... Więc topic uwazam za zamknięty..
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Kawasaki ZX6-R
Honda CBR 600 F
Kawasaki ZX6-R
Honda CBR 600 F
- LordLox
- Świeżak
owad napisał(a):jezeli dluzsze traski to jednak zx6r.. r6 to jednak troszke bardziej sport... (mowa o pozycji)
Na C*H*U*J to piszesz jak:

Co... postów sie ma za mało??:/
p.s. Czasami chciałbym być panem "Admin" z tego gifa na dole:]
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości