MOTO MAJTY
• Strona 1 z 1
- czarlee
- Świeżak
to samo jak w dobrych kombi - ochraniacze na górnączęść ud. Poza tym nic nadzwyczajnego 

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Też się nad tym zastanawiałem tylko z innych firm i żeby ta wierzchnia część ochraniaczy była z twardego plastiku. Latem jak jest bardzo gorąco (30stp. C) i jak jeżdżę w jeansach czy rzadko w krótkich spodenkach to myślałem takie coś zakładać pod spód.
Pytanie tylko czy pod spodnie zmieści mi się coś takiego?
Pytanie tylko czy pod spodnie zmieści mi się coś takiego?
- kasztan
- Świeżak
no niestety na ile to gróbe jest tego nie wiem trzeba by było zapytać .Widziałem na allegro w MOTONITA podobne i jak oglądałem w sklepie to pod zwykłe spodnie by się nadało .ale to tylko podobne majty nie wiem czy ogarna temat jak powinny .
- czarlee
- Świeżak
Na zbyt wygodne to zdecydowanie nie wygląda. Współczuję spocić się w takim wynalazku.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Może ma podłączaną do zasilania poduszkę elektryczną na zimne dni
fakt wyglądowo na temperaturę może bys słabo ale to nie sa majty typowo na moto k....a kij wie na zdjęciach zawsze ciężko powiedzieć najlepiej zawsze organoleptycznie .

fakt wyglądowo na temperaturę może bys słabo ale to nie sa majty typowo na moto k....a kij wie na zdjęciach zawsze ciężko powiedzieć najlepiej zawsze organoleptycznie .
- czarlee
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości