Choński motorower - zmiana zębatki zdawczej
• Strona 1 z 1
Choński motorower - zmiana zębatki zdawczej
Zakupiłem dzisiaj większą zębatkę zdawczą do mojego chińczyka no i mam problem z....odkręceniem tych dwóch śrub trzymających zębatkę.
Doszedłem do wniosku, że robie coś źle, dlatego chciałem się zapytać, czy jest jakiś magiczny trik czy inny patent na odkręcenie tych dwóch nieszczęsnych śrub?
Są to śruby M8, wziąłem dwa klucze nasadowe żeby zrobić kontre (bo inaczej kręciłoby się w nieskończoność), zapieram się iiii.... nic. No to jeszcze raz iiii... dalej nic. O co kaman?
Doszedłem do wniosku, że robie coś źle, dlatego chciałem się zapytać, czy jest jakiś magiczny trik czy inny patent na odkręcenie tych dwóch nieszczęsnych śrub?
Są to śruby M8, wziąłem dwa klucze nasadowe żeby zrobić kontre (bo inaczej kręciłoby się w nieskończoność), zapieram się iiii.... nic. No to jeszcze raz iiii... dalej nic. O co kaman?
Hominum causa omne ius constitutum sit
- Hunti
- Świeżak
To daj zdjęcia, jak się nie rusza ani nawet nie ukręcasz śruby przypadkiem to idź na siłownia przypakować bica (jak to pewna gwiazda YT mówiła:D ) bo mi się spustowy od skrzyni oczkowym ukręcił xD
A ojciec się zawsze dziwi jak ja to ukręcam
Przyślij zdjęcia
A ojciec się zawsze dziwi jak ja to ukręcam

Przyślij zdjęcia
- magik2208
- Bywalec
heh, wiedziałem, że w końcu ten argument padnie, ale zapewniam, że pary w łapach mam aż za dużo...5 lat chodzenia na siłke i wpierniczania stejków robi swoje ;]
One po prostu ani drgną, już myślę, żeby je gumówką upierniczyć, ale też za bardzo tam dojścia nie ma. Wrzuce foto jutro ;]
One po prostu ani drgną, już myślę, żeby je gumówką upierniczyć, ale też za bardzo tam dojścia nie ma. Wrzuce foto jutro ;]
Hominum causa omne ius constitutum sit
- Hunti
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości