[Shoei Qwest ] Shoei Qwest - po cichu do celu
• Strona 1 z 1
[Shoei Qwest ] Shoei Qwest - po cichu do celu
Dyskusja na temat: Shoei Qwest - po cichu do celu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Shoei Qwest - po cichu do celu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Shoei Qwest - po cichu do celu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
mam qwesta od jakiegos czasu i owszem na uszy jest duzo miejsca. Z ta cisza to jakos szalu nie ma. Nie slysze roznicy miedzy moim xlitem a shoei. To co mnie denerwuje to brak deflektora oraz to ze pasek pod broda jest zdecydowanie za blisko gardla. Jak jade to mi sie wrzyna w przelyk co delikatnie mowiac mnie zaczyna wkurzac - bardzo delikatnie mowiac.<br><hr>invidia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
xlite i shoei to podobna półka kasków, qwest jest cichszy ale wykonanie kasków musi byc na podobnym poziomie:] brak deflektora? masz na mysli noska? po co ci nosek jak masz pinlocka i szyba ci i tak nie zaparuje;> a pasek za blisko gardla?? a gdzie ma byc na plecach?? nie ma wygodniejszego kasku integralnego, a pasek nikomu z moich znajomych i mi jeszcze nigdy nie przeszkadzal wiec bzdury opowiadasZ:P pozdro<br><hr>orzoKomentatorzy napisał(a):mam qwesta od jakiegos czasu i owszem na uszy jest duzo miejsca. Z ta cisza to jakos szalu nie ma. Nie slysze roznicy miedzy moim xlitem a shoei. To co mnie denerwuje to brak deflektora oraz to ze pasek pod broda jest zdecydowanie za blisko gardla. Jak jade to mi sie wrzyna w przelyk co delikatnie mowiac mnie zaczyna wkurzac - bardzo delikatnie mowiac.<br><hr>invidia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości