Pierwsze moto- gsxf 600
• Strona 1 z 1
Pierwsze moto- gsxf 600
Witam! W tym roku zaczynam na poważnie swoją przygodę z motocyklami i biorę się za kupno pierwszego sprzętu(doświadczenie mam nie za duże, mialem WSK u babci i jezdzilem troche na ducati monster kolegi). Poszukuję sprzętu w miarę uniwersalnego do codziennego użytku(dojazdy do szkoły/pracy) plus weekendowe przejazdzki. Mam 22 lata, wzrost 186, waga 90 kg z hakiem. Wydaje mi się że idealnym sprzętem będzie suzuki gsxf 600, co sądzicie??
co uważacie o tym konkretnym? http://otomoto.pl/suzuki-gsx-f-katana-g ... 74646.html mam nawet daleko i nie wiem czy oplaca sie jechac. Z góry dzięki za opinie
co uważacie o tym konkretnym? http://otomoto.pl/suzuki-gsx-f-katana-g ... 74646.html mam nawet daleko i nie wiem czy oplaca sie jechac. Z góry dzięki za opinie
- lukasz0331
- Świeżak
po zdjęciach sie nie ocenia
jak chcesz to kumpel by może chciał 750 pogonić w stanie b. dobrym 99rok za jakieś 7500 lepszej sztuki nie znajdziesz
różnica miedzy 600 a 750 to w 750 wyższa kierownica i niżej podnóżki. w mocy to 6 koni różnicy
jak chcesz to kumpel by może chciał 750 pogonić w stanie b. dobrym 99rok za jakieś 7500 lepszej sztuki nie znajdziesz
różnica miedzy 600 a 750 to w 750 wyższa kierownica i niżej podnóżki. w mocy to 6 koni różnicy
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
Ja na pierwsze moto kupiłem właśnie gsxfa 600 tylko tą wersję przed liftem (tzw.imbryk).Ale za duzo nie pomoge bo przejechalem nim dopiero 50km.A wcześniej w życiu jeździłem tylko tyle co na kursie...Mam 27 lat, 176cm 78kg i w sumie ciężki jest tylko jak trzeba go gdzies na nogach przepchać a jak sie ruszy to już luz
I ja sie nie moge przyzwyczaic do małego promienia skrętu, że mi sie ciężko zmieścić w zakręt 90 stopni na mieście ;/
I ja sie nie moge przyzwyczaic do małego promienia skrętu, że mi sie ciężko zmieścić w zakręt 90 stopni na mieście ;/
- metadon
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości