Aprilia RS 50
• Strona 1 z 1
Aprilia RS 50
Witam , Jestem nowym użytkownikiem tego forum
... , od co najmniej kilku miesięcy przyrównuje się do kupna Aprilii RS 50. Wszystko byłoby super , nic tylko kupić i jeździć . Ale , Jest pewien problem , mam 190cm wzrostu , 70kg wagi , i ja niewiem czy ja na tym nie będe śmiesznie wyglądał... i normalnie mam doła xD , bo to moje największe marzenie mieć ten motor. A tu taki problem wielki.... A moje pytanie do posiadaczy Aprilki , jakie wy macie wymiary wzrostu ???? POzdrooo 

- ERES 95
- Świeżak
70 kg i 190 cm O.o O Chryste. RS 50 jest najwyższa z rodziny RS'ek, aczkolwiek i tak sprawia wrażenie najmniejszej. Ja przy ok. 180 cm wyglądałem na niej politycznie poprawnie, ale 190 cm... Proponowałbym Ci coś w stylu Varadero 125, a jak nie, to może jakieś spore enduro 50cc?
- Killaz
- Świeżak
Koszt zależy gdzie, u mnie dla tego przykładu było 900zł + egzaminy, teraz możesz podziękować tuskowi i doliczyć całe 23% czyli jesteś w plecy od tego roku jakieś 200zł. Będzie w granicach 1000-1200zł + egzaminy, tak samo jak normalne A.
- magik2208
- Bywalec
-
andrzej551 - Bywalec
to rób A1. koszt około 1100zł i kupuj RS 125 - za 4500zł spokojnie kupisz ładną sztukę. a jak nie to kupuj RS 50 jeżeli ci się podoba i nie martw się tym jak będziesz na niej wyglądał tylko jak ci się na niej jeździ. musisz usiąść i sam sprawdzić
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
Witam,
w sprawie wzrostu to są odczucia subiektywne. Ja mam 17lat i 195cm wzrostu i jeżdżę na RS 50. Wiem że być może nie wyglądam na nim zbyt dobrze lecz dla mnie najważniejsze jest że mi się dobrze jeździ a nie to jak wyglądam na tym motorze. Pomimo tego wzrostu czuję się dobrze na Aprilii. Po kilku przejażdżkach postanowiłem wybrać i kupiłem przerobioną na street'a bo na oryginale trochę przeszkadzały mi plastiki te po bokach bo dość mocno odstają. Teraz będę sprzedawał moją RS'kę i zbierał kasę na GPZ500 bo po takim motorku nie chciałbym przechodzić od razu na jakąś sportową 600'tkę. Najlepiej przejedź się i pomyśl spokojnie czy ważniejsze są twoje odczucia z jazdy czy to jak wyglądasz na danym motorze.
Pozdrawiam
w sprawie wzrostu to są odczucia subiektywne. Ja mam 17lat i 195cm wzrostu i jeżdżę na RS 50. Wiem że być może nie wyglądam na nim zbyt dobrze lecz dla mnie najważniejsze jest że mi się dobrze jeździ a nie to jak wyglądam na tym motorze. Pomimo tego wzrostu czuję się dobrze na Aprilii. Po kilku przejażdżkach postanowiłem wybrać i kupiłem przerobioną na street'a bo na oryginale trochę przeszkadzały mi plastiki te po bokach bo dość mocno odstają. Teraz będę sprzedawał moją RS'kę i zbierał kasę na GPZ500 bo po takim motorku nie chciałbym przechodzić od razu na jakąś sportową 600'tkę. Najlepiej przejedź się i pomyśl spokojnie czy ważniejsze są twoje odczucia z jazdy czy to jak wyglądasz na danym motorze.
Pozdrawiam
- andwas
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości