Honda CBR 600 F3 zbiornik płynu- idotyzm ludzki!
• Strona 1 z 1
Honda CBR 600 F3 zbiornik płynu- idotyzm ludzki!
Witam
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 57515c8461
Zdjęcie przedstawia kruciec dolny zbirnika płynu od F3 był on zaslepiony !!! Nie wiem czemu jakis idota tak zrobił
i jakie to miało skutki na silnik na pewno takie żę płynu sobie nie pobierał.
Jak go kupiłem to płyn był ale nie wiadomo czy ktoś go nie przegrzał
Wydaje mi sie ze korek jest uszkodzony bo cały czas puszcza cisnienie do zbiorniczka i węze są miekkie
Kiedy to było zaslepione to węze były lekko twarde
Jak myslicie czy cos mogło sie stać i po co ktos tak zrobił
Skąd teraz wziaść dobry korek
pozdr
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 57515c8461
Zdjęcie przedstawia kruciec dolny zbirnika płynu od F3 był on zaslepiony !!! Nie wiem czemu jakis idota tak zrobił
i jakie to miało skutki na silnik na pewno takie żę płynu sobie nie pobierał.
Jak go kupiłem to płyn był ale nie wiadomo czy ktoś go nie przegrzał

Wydaje mi sie ze korek jest uszkodzony bo cały czas puszcza cisnienie do zbiorniczka i węze są miekkie
Kiedy to było zaslepione to węze były lekko twarde
Jak myslicie czy cos mogło sie stać i po co ktos tak zrobił
Skąd teraz wziaść dobry korek
pozdr
- V12
- Świeżak
Po 1
zapodaj jakies dobre foto a nie takie dco ledwo mozna rozpoznac Twoj palec!!!!!!!!!!! a potem napisz reszte o co Ci chodzi ... :/
zapodaj jakies dobre foto a nie takie dco ledwo mozna rozpoznac Twoj palec!!!!!!!!!!! a potem napisz reszte o co Ci chodzi ... :/
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
Juz nie zapodam bo zbiorniczek włozyłem i udrożniłem kruciec
Zamówiełm korek i czekam niego
pozdr
skazi napisał:
Muszę przyznać że idealna fotka kaloryfera, bardzo dobry wybór też taki posiadam. Laughing
Korka polecam poszukać na aukcjach typu allegro, ebay, może się jakiś znajdzie.
tak na allegro kupiłem. Mniejsza o ta fotkę Embarassed
Ale czy cos mogło sie stać ze nie było połączenia układu chłodzenia ze zbiorniczkiem??
Zakładając ze nie było wycieków to na chłopski rozum płyn nie mógł nigdzie uciec.
zrobiłem za ciebie edycję ale następny raz jak będziesz pisał post pod postem to dostaniesz ostrzeżenie .
senekkorzenna
Zamówiełm korek i czekam niego
pozdr
skazi napisał:
Muszę przyznać że idealna fotka kaloryfera, bardzo dobry wybór też taki posiadam. Laughing
Korka polecam poszukać na aukcjach typu allegro, ebay, może się jakiś znajdzie.
tak na allegro kupiłem. Mniejsza o ta fotkę Embarassed
Ale czy cos mogło sie stać ze nie było połączenia układu chłodzenia ze zbiorniczkiem??
Zakładając ze nie było wycieków to na chłopski rozum płyn nie mógł nigdzie uciec.
zrobiłem za ciebie edycję ale następny raz jak będziesz pisał post pod postem to dostaniesz ostrzeżenie .
senekkorzenna
- V12
- Świeżak
bądź zdrów - uzupełnij płyn w układzie, odpowietrz ściskając wężę i puszczając śrubę odpowietrzającą pewnie przy pompie i tyle
Po tygodniu jeżdzenia skontroluj stan płynu i dolej do kreski FULL - bedzie zdrów

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Płyn jest zalany czekam na korek i jestem dobrej mysli
Tylko ciekawi mnie po co ktos to zrobił to chyba jakiś idiota debil samo sie raczej takie nie zrobiło bo co plastik płyn rozpuscił albo temperatura roztopiła
Nie raz tak mnie boli że przyjeby co mają kase jeźdza autami i scigami z salonu tak na prawde nie majac pojecia co to silnik.
pozdr
Tylko ciekawi mnie po co ktos to zrobił to chyba jakiś idiota debil samo sie raczej takie nie zrobiło bo co plastik płyn rozpuscił albo temperatura roztopiła
Nie raz tak mnie boli że przyjeby co mają kase jeźdza autami i scigami z salonu tak na prawde nie majac pojecia co to silnik.
pozdr
- V12
- Świeżak
nie ma co się denerwować, polataj i zobaczysz jak jest, myślę ze będzie ok. może ktoś zaślepił bo mu czasem płyn z tamtędy pociągnęło- poradził się kolegi który się zna i mu powiedział ze nie powinien ciągnąc wiec zaślepił 

TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości