Honda NSR 125
• Strona 1 z 1
Honda NSR 125
Witam
Przymierzam się do zakupu nsr 125 i tak hmm wynalazłem takie coś na allegro Click (otwórz link) i hmmm wy się tutaj znacie to co o tym sądzicie ??
mam mały dylemat ponieważ no nie mogę się zastanowić ;p za ok. 3miechy robię prawko na auto i się zastanawiam czy jest sens ;p

Przymierzam się do zakupu nsr 125 i tak hmm wynalazłem takie coś na allegro Click (otwórz link) i hmmm wy się tutaj znacie to co o tym sądzicie ??

mam mały dylemat ponieważ no nie mogę się zastanowić ;p za ok. 3miechy robię prawko na auto i się zastanawiam czy jest sens ;p
- EgZoootiC
- Świeżak
No czy jest sens to musisz sam sobie odpowiedziec. Każdy ma inne nastawienie do motocykli. Zależy czym chcesz później jeździc etc.
No Nsr z wyglądu zdaje się byc ok chociaż jest przerobiona, czacha była robiona pod inne zmienione światła. Owiewki malowane u dołu i naklejone naklejki, brak tylnego uchwytu pasażera.
No i sądząc po motocyklach w garażu i tym że moto jest z niemiec to gośc jest handlarzem.
No Nsr z wyglądu zdaje się byc ok chociaż jest przerobiona, czacha była robiona pod inne zmienione światła. Owiewki malowane u dołu i naklejone naklejki, brak tylnego uchwytu pasażera.
No i sądząc po motocyklach w garażu i tym że moto jest z niemiec to gośc jest handlarzem.
- neon93
- Świeżak
Na wszystko tak jak w innym motocyklu w 2t. Po wyglądzie możesz łatwo zobaczyć, czy była katowana np. Pozdzierane manetki - szlif, łysa opona - notoryczne palenie gumy, ściąganie motoru podczas jazdy - krzywa rama itd. Co do stanu silnika, to lepiej weź ze sobą jakiegoś mechanika, żeby posprawdzał.
- Sniper075
- Świeżak
kurcze ta z 1 posta została sprzedana :/
rozmyślałem jeszcze tą Click (otwórz link) bardzo słabe zdjęcia są niestety ;/
a jest w miarÄ™ blisko
rozmyślałem jeszcze tą Click (otwórz link) bardzo słabe zdjęcia są niestety ;/
a jest w miarÄ™ blisko

- EgZoootiC
- Świeżak
Sniper075
mówisz zeby dozbierał, a jak chłopak nie ma jak, tak jak ja, tez mialem problem zbieralem 3 lata i mialem ledwo 2k,
tylko jak kupilem troche zjechana nsr ale 50 i wszystko zrobilem z ojcem/kumplami i kupujac nsr za 1600zł włozylem w nia z 500(klejenie plastików/malowanie plastików/felgi bo tylnia miała zjechany gwint zebatki a przednią poprzedni własciciel zaliczył kraweznik)
a co do tego czy bedzie krzywo jechac to moze byc jeszcze takie cos ze tylnie kolo jest lekko zyźnięte
mówisz zeby dozbierał, a jak chłopak nie ma jak, tak jak ja, tez mialem problem zbieralem 3 lata i mialem ledwo 2k,
tylko jak kupilem troche zjechana nsr ale 50 i wszystko zrobilem z ojcem/kumplami i kupujac nsr za 1600zł włozylem w nia z 500(klejenie plastików/malowanie plastików/felgi bo tylnia miała zjechany gwint zebatki a przednią poprzedni własciciel zaliczył kraweznik)
a co do tego czy bedzie krzywo jechac to moze byc jeszcze takie cos ze tylnie kolo jest lekko zyźnięte
- tomera
- Stały bywalec
NSR z przebieg 20k to już remont silnik się szykuje ostatni szlif dobrze mowie? Wiem jedno okazji nie ma jak bratu kupiono rs125 to była jedna wielka skarbonka.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości