KEEWAY HURICANE :d
• Strona 1 z 1
KEEWAY HURICANE :d
Siemka co myślicie o Hurricane ? Warto kupić czy nie ? I jeżeli ktoś ma na sprzedaż to pisać . W ogóle pisać jego plusy minusy itd. Pozdr.
- kicus17
- Świeżak
pankus napisał(a):Powiem tak jestam silnik minarelli ac, ja mialem go zrobilem na nim pona 10k km jesli go dobrze dotrzesz i zdejmniesz blokady to pociagnie 100. I to nie jest "Chinol"
No chyba z przepaści...
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
Ok także pokaż mi wzmiankę gdziekolwiek, że to nie jest chiniol i gdzie ma silnik minarelli, aha no tak, a AC i LC to nie czasami oznaczenia chłodzenia?:)
Wyczytałem, że silnik podróbka horizontala, osiąga 65-70km/h, keeway jest chińskim produktem, a wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Nie wiem skąd wytzasnąłeś info, że pojedzie 100km/h (hahaha) i nie jest CHIŃSKI. Tak więc nie puszczaj bredni....
Wyczytałem, że silnik podróbka horizontala, osiąga 65-70km/h, keeway jest chińskim produktem, a wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Nie wiem skąd wytzasnąłeś info, że pojedzie 100km/h (hahaha) i nie jest CHIŃSKI. Tak więc nie puszczaj bredni....
Ostatnio edytowano 12/3/2011, 22:43 przez magik2208, łącznie edytowano 1 raz
- magik2208
- Bywalec
Kolega ma takiego "Hurikejna". Ogółem ten skuter jest mały. Co do wykończenia jest nawet ok (gumowe manetki a nie plastikowe, siedzenie obite w fajny materiał (sztuczny) a nie w tandetę, pasażerowi nie męczą się nogi jak się jedzie, bo podnóżki to takie dupne bolce 

rico63
Aprilia RS50 ---> Cagiva Mito --> ?????
Aprilia RS50 ---> Cagiva Mito --> ?????
-
rico63 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości