przekładka silnika zx6r 1998
• Strona 1 z 1
przekładka silnika zx6r 1998
Chciałbym się na początku przywitać bo to mój pierwszy post tutaj.
Mam prośbę o pomoc, chciałbym uzyskać informację...
Silniki od jakich motocykli pasujÄ… do ramy kawasaki zx6r 1998r.
Potrzebuję zrobić przekładkę i szukam info o modelach do których silniki pasują.
Dzięki za pomoc
edit: jak czytam post to dziwnie to brzmi... Wiem, że od kawy pasują, ale chodzi mi o modele i roczniki, np czy od 636 pasuje od 2005 itp itd...
Mam prośbę o pomoc, chciałbym uzyskać informację...
Silniki od jakich motocykli pasujÄ… do ramy kawasaki zx6r 1998r.
Potrzebuję zrobić przekładkę i szukam info o modelach do których silniki pasują.
Dzięki za pomoc

edit: jak czytam post to dziwnie to brzmi... Wiem, że od kawy pasują, ale chodzi mi o modele i roczniki, np czy od 636 pasuje od 2005 itp itd...
- HeniuÅ›
- Świeżak
98 rok (data produkcji nie pierwszej rejestracji!) jest na gaźniku i był to model już ulepszony po pierwszej serii 95-97.
W niezmienionej formie silnikowej produkowano go w latach 98-99. Później weszła wersja już z 2 lampami i innym silnikiem i ramą. Tak więc szukasz tylko silników z roczników 98-99.
Przykładowa przzekładka na silnik z 2005 roku jest niewykonalna w ludzkich kosztach
Wyniosłoby Cię to conajmniej 10tyś zł (silnik, dorabiane mocowania, zegary, wtryskiwacze, układ wydechowy, komputer, manetki i przełaczniki, kierownice, wiazki elektryczne masa czujników...niee no... bez sensu po prostu
)
W niezmienionej formie silnikowej produkowano go w latach 98-99. Później weszła wersja już z 2 lampami i innym silnikiem i ramą. Tak więc szukasz tylko silników z roczników 98-99.
Przykładowa przzekładka na silnik z 2005 roku jest niewykonalna w ludzkich kosztach

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości