[relacje] III Ogólnopolska Wystawa Motocykli i...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Osoby które maja pojazdy Romet popatrzcie w homologacje czy wasz skuter Made in Poland . Zróby ogólnopolskie forum internetowe przeciwko kłamstwom tej firmy. Ja domagam sie zwrotu pieniedzy z Tesco i Rometa bo czuje sie okłamany oszukany i sprzedano mi najgorszy skuter. <br><hr>bieniek1
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
eeeeee nie za fajna ta relacja... więcej zdjęć modelek niż motocykli a jak mi wiadomo była to OGÓLNOPOLSKA WYSTAWA MOTOCYKLI I SKUTERÓW!!!!!! a nie modelek i banerów reklamowych... ehh ścigacz ścigacz.. na przyszłość lepiej sie postarajcie opisywać relacje z takich imprez...<br><hr>niezadowolony
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Znowu musze sie zgodzic w 100%- ale propaganda sukcesu idzie z samej gory wiec dotarla rowniez tutaj -dobrze jednak ze sa jeszcze ludzie odrozniajacy realia od poboznych zyczen lub klamstwa (delikatnie mowiac).<br><hr>maxKomentatorzy napisał(a):" Honda pokazała sporo motocykli, w tym takie nowości jak CB600F"
To info sprzed 2 lat, literówka czy lamerstwo?
" ale i tak odwiedzających nie brakowało."
a to już chyba żart albo uznanie czytelnikow za otępiałych pajaców, którzy łykną wszystko.
" Trudno nie zauważyć, że zabrakło najtańszych pojazdów produkcji chińskiej, ale znajduje to potwierdzenie w tym, co obserwowaliśmy na runku w ostatnich miesiącach"
***Tiaaa... 87tys sprzedanych moto jest reprezentowanych przez 2 male firmy (almot romet) a niecałe 9 tys moto jest reprezentowane przez 3 firmy zajmujace 2/3 hali... Interesujace. Szczegolnie dla organizatora.<br><hr>Damiano<br>Komentatorzy napisał(a):A ta twoja polszczyzna pełna błędów i braku składu to lamerstwo czy brak matury, skoro już idziemy w detal?<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Przepraszam za brak przecinkow (i polskich liter). Dziekuje za konstruktywna uwage poruszajaca meritum sprawy. Oto Polska wlasnie. Życzę wszystkiego najlepszego.<br><hr>Damiano<br>Komentatorzy napisał(a):Przypier....sz się do człowieka bo mu umknęła jedna literka w całym tekście (nawet dla osoby bez matury powinno być jasne że to tylko literówka) wyzywając go od lamerów, a sam nie potrafisz poprawnie skonstruować choćby jednego prostego zdania. To jest twoim zdaniem ta konstruktywna krytyka? Właśnie przez takie przygłupiaste komentarze poziom dyskusji jest taki niski. Myślę, że bardziej odnajdziesz się w komentarzach na Onecie.<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):Sorry - do nikogo nie chcialem sie przyp... tylko do zalosnej propagandy sukcesu przeklamujacej rzeczywistosc. Niedbalosc w pisaniu artykulu to kwestia sumienności ale uwagę zwraca pisanie nieprawdy (delikatnie mowiac). Gotuję się czytając takie treści - a jeszcze bardziej, ze znajda sie pewnie tacy co w to uwierza.<br><hr>Damiano<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie tylko oni;),dlatego taki bajzel na rynku.<br><hr>;(Komentatorzy napisał(a):"Kryzys niczym wprawny ogrodnik przyciął słabo rokujące pędy, pozostawiając te najlepsze."
-scyzoryk sie w kieszeni otwiera czytajac takie teksty. To gdzie są ci co kreca najlepsze interesy na rynku motocyklowym?? Dlaczego olali te targi... ups przepraszam to nie sa targi - to wystawa motocykli (w Polsce nie ma targów motocyklowych). Gdzie Olek motocykle? Gdzie Powerbike?
ICH NIEOBECNOŚĆ ŚWIADCZY O "TARGACH" NIE O NICH.
<br><hr>Damiano<br>Komentatorzy napisał(a):Olek Motocykle? Prosze cie... Ci ignoranci nie wiedza co to szacunek dla klienta. Ja za nimi nie tęskniłem.<br><hr>Brudny Harry<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgłoś problem do Rzecznika Praw Konsumenta przy Starostwie Powiatowym - w każdym mieście jest coś takiego. Oni bez kasy poprowadzą sprawę<br><hr>Marian DąbrowskiKomentatorzy napisał(a):ROMET MADE IN CHINA. Kupiłem wczoraj w Tesco skuter sprzedawca zachwalał że jest to polski skuter na ulotce pisało Made in Poland od momentu zakupu skuter chodził parę godzin dziś rano juz nie zapalał. Pojechałem do punktu serwisowego na który mnie skierowali i tam serwisant wprost mi powiedział " Kupiłeś Pan w Tesco skuter to teraz będziesz wiedział co to jest g...." Ten sam skuter którego kupiłem gosciu miał u siebie na sklepie droższego o 900 zł jakas maskara z tym rometem.
Diler Rometa pokazał mi homologacje a tam nazwa jakiejs firmy Chińskiej. Zastanawiam sie żeby pójsc z tym Urzedu Ochrony Konsumenta bo jest to wprowadzanie w błąd klienta. Wydałem pieniadze na skuter ponoc polski a to chińczyk i jeszcze marny, koledzy maja chinczyki i im jeżdza a mój nowy i jeszcze niby Polski a juz po paru godzinach sie popsuł. Prosze pomóżcie mi co mam zrobic z tym Rometem.
<br><hr>bieniek1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ech, kolego. Wszystkie nowosci są znane od pół roku i każdy je opisał po kilka razy. Teraz to **** są większą atrakcją niż motocykle które na fotach juz wszyscy widzieli. Jak sie czepiać to z sensem - to tak na przyszłość. <br><hr>AstonKomentatorzy napisał(a):eeeeee nie za fajna ta relacja... więcej zdjęć modelek niż motocykli a jak mi wiadomo była to OGÓLNOPOLSKA WYSTAWA MOTOCYKLI I SKUTERÓW!!!!!! a nie modelek i banerów reklamowych... ehh ścigacz ścigacz.. na przyszłość lepiej sie postarajcie opisywać relacje z takich imprez...<br><hr>niezadowolony<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
darmowy sms, lotto, tesco. jak coś jest "darmo" to ma zonga! sami się oszukujecie i macie pretensje? <br><hr>?Komentatorzy napisał(a):ROMET MADE IN CHINA. Kupiłem wczoraj w Tesco skuter sprzedawca zachwalał że jest to polski skuter na ulotce pisało Made in Poland od momentu zakupu skuter chodził parę godzin dziś rano juz nie zapalał. Pojechałem do punktu serwisowego na który mnie skierowali i tam serwisant wprost mi powiedział " Kupiłeś Pan w Tesco skuter to teraz będziesz wiedział co to jest g...." Ten sam skuter którego kupiłem gosciu miał u siebie na sklepie droższego o 900 zł jakas maskara z tym rometem.
Diler Rometa pokazał mi homologacje a tam nazwa jakiejs firmy Chińskiej. Zastanawiam sie żeby pójsc z tym Urzedu Ochrony Konsumenta bo jest to wprowadzanie w błąd klienta. Wydałem pieniadze na skuter ponoc polski a to chińczyk i jeszcze marny, koledzy maja chinczyki i im jeżdza a mój nowy i jeszcze niby Polski a juz po paru godzinach sie popsuł. Prosze pomóżcie mi co mam zrobic z tym Rometem.
<br><hr>bieniek1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na początku artykułu jest błąd: "Odwiedzających witało wypełnione nowościami stoisko BMW. Nowy F650GS, R1200R i sześciocylindrowe K1600GT" Nowy model GSa to G650GS -"G" to single, "F" to rzędowa dwójka, "R" to dwu cylindrowy bokser.
Pozdrawiam,
peet<br><hr>peet
Pozdrawiam,
peet<br><hr>peet
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tego co wiem Romet jest składany w Polsce z części Chińskich a Romet informuje o tym na swojej stronie.Komentatorzy napisał(a):Osoby które maja pojazdy Romet popatrzcie w homologacje czy wasz skuter Made in Poland . Zróby ogólnopolskie forum internetowe przeciwko kłamstwom tej firmy. Ja domagam sie zwrotu pieniedzy z Tesco i Rometa bo czuje sie okłamany oszukany i sprzedano mi najgorszy skuter. <br><hr>bieniek1<br>
Romet nie jest taki zły.Ja zrobiłam w ciągu sezonu 5 tys. km i nie miałam z nim problemów.
Jeździłam nim w zimę i odpalał bez problemu.Po 2 mies. stania w najgorsze mrozy odpalił po 5 min. prób

Wejdź na stronkę Mnicha, gość zjeździł na romecie cały świat.
Bez przesady, to nie są skutery za 6 tys. czy więcej, nie wymagaj od niego nie wiadomo czego, dbaj i tyle...a jeśli chodzi o serwisy Romka to w Warszawie nie mam z trym problemów a wręcz pochwalę, przegląd i wymiana płynów w ciągu 1 dnia i za niecałe 150zł.
<br><hr>Mika
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Musze koniecznie odnalesc pania z Suzuki, kto moze mi pomoc pisac gg. 23097108 Dzięki<br><hr>madrid
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Eliza proszÄ™ odezwij sie... robinho1013@wp.pl gg. 23097108 <br><hr>Madrid
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
My zaopatrujemy się w hurtowni w Warszawie i jesteśmy obsługiwani profesjonalnie. Polecam !<br><hr>Moto MarsKomentatorzy napisał(a):"Kryzys niczym wprawny ogrodnik przyciął słabo rokujące pędy, pozostawiając te najlepsze."
-scyzoryk sie w kieszeni otwiera czytajac takie teksty. To gdzie są ci co kreca najlepsze interesy na rynku motocyklowym?? Dlaczego olali te targi... ups przepraszam to nie sa targi - to wystawa motocykli (w Polsce nie ma targów motocyklowych). Gdzie Olek motocykle? Gdzie Powerbike?
<br><hr>Damiano<br>Komentatorzy napisał(a):Olek Motocykle? Prosze cie... Ci ignoranci nie wiedza co to szacunek dla klienta. Ja za nimi nie tęskniłem.<br><hr>Brudny Harry<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
targi na marsa są targami dla DETALISTÓW!!!!Komentatorzy napisał(a):"Kryzys niczym wprawny ogrodnik przyciął słabo rokujące pędy, pozostawiając te najlepsze."
<br><hr>Damiano<br>
po co mają wystawiać się tam hurtowie jak olek czy powerbike?
Masz pojecie o handlu jak pingwidny z madagaskaru o Teresie Orlovsky
Tylko cars sie wystawial, bo maja swoja detaliczna siec sprzedazy<br><hr>xxx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości