Kask Shoei X-twelve Martyr - TC5. Nietypowe pytanie.
• Strona 1 z 1
Kask Shoei X-twelve Martyr - TC5. Nietypowe pytanie.
Witam, mam zamiar kupić z USA kask Shoei X-twelve martyr - tc5. Moje pytanie dotyczy przeznaczenia tego kasku tzn. przeznaczony on jest dla Kobiet czy Mężczyzn ??? Pytam ponieważ nigdzie nie mogę tego znaleźć.
Foto:
Pozdrawiam.
Foto:

Pozdrawiam.

- mp005
- Świeżak
Nie ma czegos takiego jak podzial kaskow ze wzgledu na plec.
Co najwyzej jak masz malowanie w kwiatki to mozna sie domyslec ze chodzi o kobiety
Inna sprawa ze kaski z USA nie maja homologacji na Europe i chcac byc w zgodzie z przepisami nie bedzie mozna w nim jezdzic po Polskich drogach.
Co najwyzej jak masz malowanie w kwiatki to mozna sie domyslec ze chodzi o kobiety

Inna sprawa ze kaski z USA nie maja homologacji na Europe i chcac byc w zgodzie z przepisami nie bedzie mozna w nim jezdzic po Polskich drogach.
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Włącze sie do rozmowy i zapytam: Dlaczego nie mozna nim jezdzic w Polsce?? Co jest w nim inne niż w tych co mozna u nas kupic??
A tak przy okazji, to juz chyba wszystkiego idzie sie spodziewac w tym kraju... PL i wszystko jasne
A tak przy okazji, to juz chyba wszystkiego idzie sie spodziewac w tym kraju... PL i wszystko jasne

- MichaelloEs
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości