CROSS nie odpala!!
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
to po co idiotycznie piszesz skoro wiesz ze to zly temat ?
w jakim sensie ? na pewno kondycje straciles przez ten czas. i generalne 1 jazda beda zakwasy na pewno
w jakim sensie ? na pewno kondycje straciles przez ten czas. i generalne 1 jazda beda zakwasy na pewno

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
wiem ze to zły temat ale skoro juz pisze to napisze
mam pytanie czy jak mialem przerwe w jezdzie na moto 7 miesiecy to czy nie bedze mial problemu z jazda ????
1. nie ten dział
2. dział: krótkie pytania szybkie odp
3. możesz mieć problemy
4. możesz też ich nie mieć
5. KONDYCJE STRACIŁEŚ! biegem na siłke!
-
grunder - Mieszkaniec forum
jaka silka... ludzie..;p
nie ten dział ok, dobry dział zasugerowaliscie
ale jeżeli ktoś nie jeździl 7 miechów, ja ok 6 miechów narazie i nie jeżdze, ziomek rok
to 1 co robimy to gimnastyka, trening-bieg spokojny ok 2 do 4km , pozniej rozciąganie, w domu pompeczki co 2gi dzien po 3 do 5 serri do 30 powtorzen
następnie przed i po kazdym treningu siłowym, bieganiu rozciągamy się, miesnie które w owym czasie będą pracowac
silownia trening ogólno rozwojowy, 1 tydz robisz na malenkich ciezarach aby rozciągnąc miesnie
nie przemeczasz sie, czujesz ze ciezko, zostawiasz
jazda na motorze, pierwsze kroki to posprawdzanie czy działa, czy lancuch na swoim miejscu, nie wypadl tlok dyfuzorem i czy nic Ci sie w dupe nie wbija, odpalamy motor, kilka sklonow, rozciąganie, lekki bieg bez butów, w stroju, kilka przysiadów, rozgrzewamy nadgarstki i lekka jazda przez ok miesiąc, bez nadmiernej predkosci, trenujemy winkle, lekkie skoki
mowiąc o miesiącu mowie o kazdej niedzieli czyli ok 4 treningi
to by bylo na tyle, nie chce mi sie wiecej klawiszy psuc na was ;d
pa pa :*:*
nie ten dział ok, dobry dział zasugerowaliscie
ale jeżeli ktoś nie jeździl 7 miechów, ja ok 6 miechów narazie i nie jeżdze, ziomek rok
to 1 co robimy to gimnastyka, trening-bieg spokojny ok 2 do 4km , pozniej rozciąganie, w domu pompeczki co 2gi dzien po 3 do 5 serri do 30 powtorzen
następnie przed i po kazdym treningu siłowym, bieganiu rozciągamy się, miesnie które w owym czasie będą pracowac
silownia trening ogólno rozwojowy, 1 tydz robisz na malenkich ciezarach aby rozciągnąc miesnie
nie przemeczasz sie, czujesz ze ciezko, zostawiasz
jazda na motorze, pierwsze kroki to posprawdzanie czy działa, czy lancuch na swoim miejscu, nie wypadl tlok dyfuzorem i czy nic Ci sie w dupe nie wbija, odpalamy motor, kilka sklonow, rozciąganie, lekki bieg bez butów, w stroju, kilka przysiadów, rozgrzewamy nadgarstki i lekka jazda przez ok miesiąc, bez nadmiernej predkosci, trenujemy winkle, lekkie skoki
mowiąc o miesiącu mowie o kazdej niedzieli czyli ok 4 treningi
to by bylo na tyle, nie chce mi sie wiecej klawiszy psuc na was ;d
pa pa :*:*
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
ja nie latalem miesiac :d wjechalem na tor po kilku kółkach zakwasy na nastepny dzien mnie zlapaly ;P ale wystaczy ze przejade sie jeszcze kilka razy i kondycha wróci. no i ja nie korzystam z usług siłowni i jakos daje rade 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5