Jaki Skuter? ==Pilne==
• Strona 1 z 1
Jaki Skuter? ==Pilne==
Witam,
Szukam porządnego skutera (takiego co nie trzeba będzie ciągle do serwisu dawać), a przy tym ładnego. Mój budżet to 3500 zł.
Szukam porządnego skutera (takiego co nie trzeba będzie ciągle do serwisu dawać), a przy tym ładnego. Mój budżet to 3500 zł.
- LVaDeR
- Świeżak
allegro.pl/motoryzacja/motocykle/skutery wyznaczsz przedział cenowy w okolicach 3500 zł i szukasz
patrzysz na markowe skutery ( honda, yamaha, suzuki, piaggio, gilera, itp) czyż nie proste ?

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Najbardziej polecam Aprilie SR (pewnie dlatego, że sam ją mam
). Jest ładna, wygodna, niezawodna, szybka z dobrym przyśpieszeniem, jedynie ma słabe światła. Oczywiście mówię o wersji na gaźniku bo wtrysk to syf. Za kasę, którą posiadasz najlepiej by było jakbyś kupił wersję z silnikiem P/G na gaźniku (produkowane od 07.2003 r.). Oczywiście skutery takie jak Gilera Runner, Yamaha Aerox, Malaguti F12/F15, Piaggio NRG, czy Peugeot SpeedFight są też godne polecenia. Bierz co Ci się bardziej podoba.

- Sniper075
- Świeżak
o tuż własnie TAK
wejdz wpisz. co ci sie podoba napisz nam. 1-4 moto które ci sie podobaja i są markowe. to ci doradzimy czy są ok czy nie. ale jak juz wspomniałem. jak skuter jest markowy to kazdy jeździ i jeździ. zaden sie nie sypie. chyba że jest zaniedbany. ale to juz twoja kwestia wybrac odpowiednią sztuke. ja ci moge podac 100 pozycji i raczej watpie żeby ci sie chciało wybierac z nich.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości