Motocykl na co dzień do 3000 zł
• Strona 1 z 1
Motocykl na co dzień do 3000 zł
Witam mam zamiar kupić motocykl zarejestrowany na 50ccm. Jak dotąd przejeździłem 2000km aprilią SR. Mam 14lat, 180cm wzrostu i ważę 75kg.
Motocykl ma się nadawać do jazdy do szkoły z plecaczkiem, na jakieś dłuższe
trasy, wypady z kumplami itd. Na motocykl mam 3000zł nie jest to dużo no ale zawsze coś. Rocznie moge na niego przeznaczyć ok. 500-800zł. Chciałbym żeby był w miare bez awaryjny. Chciałbym żeby było to enduro mam na oku yamahe DT 80 ewentualnie Derbi Senda. Nie chciał bym żeby był to jakiś ścigacz 50ccm
Motocykl ma się nadawać do jazdy do szkoły z plecaczkiem, na jakieś dłuższe
trasy, wypady z kumplami itd. Na motocykl mam 3000zł nie jest to dużo no ale zawsze coś. Rocznie moge na niego przeznaczyć ok. 500-800zł. Chciałbym żeby był w miare bez awaryjny. Chciałbym żeby było to enduro mam na oku yamahe DT 80 ewentualnie Derbi Senda. Nie chciał bym żeby był to jakiś ścigacz 50ccm
- Karol-TsT
- Świeżak
Błąd, ty chcesz moto 50ccm nie ZAREJESTROWANE NA 50ccm, to takie ostrzeżenie, zanim inni masowo Cię zlinczują za taki tekst
Najbardziej polecam Derbi Sende w wersji SM i Aprilie MX (też SM), bo mi się najbardziej podobają. Oczywiście jeszcze legendarna już Yamahe DT, Suzuki (nie pamiętam modelu, koledzy niżej na pewno podadzą) i Honde HM CRE

- Sniper075
- Świeżak
jest to skuter większi niż wszystkie. wyglądem z przodu przypomina jakiegoś ścigacza.
rok produkcji-2007r
pojemność-80/50
moc- ok. 7KM
w skuterze zostały wymienione części takie jak :
gaźnik 80",sprzęgło,linka gazu,cylinder z głowicą 80ccm,kompletny wariator,talerze sprzęgła,dzwon sprzęgła,łańcuszek rozrządu,
Do skutera dorzucam wszystkie wymienione części.
rok produkcji-2007r
pojemność-80/50
moc- ok. 7KM
w skuterze zostały wymienione części takie jak :
gaźnik 80",sprzęgło,linka gazu,cylinder z głowicą 80ccm,kompletny wariator,talerze sprzęgła,dzwon sprzęgła,łańcuszek rozrządu,
Do skutera dorzucam wszystkie wymienione części.
pakier100
-
pakier100 - Świeżak
Pakier, czy Ty wiesz do czego służy opcja edytuj? Po drugie jak chcesz coś sprzedać to odwiedź inny dział, bo ten służy do czego innego, ewentualnie wystaw na allegro, chociaż powiem Ci, że i tak nikt tego nie kupi, sporo przeceniasz jego wartość, na dodatek jeżdżąc takim skuterem łamiesz prawo.
I jeszcze jedno skąd wiesz, że ma 7KM, może byłeś na hamowni? Jeśli czegoś nie wiesz to nie pisz bzdur.
I jeszcze jedno skąd wiesz, że ma 7KM, może byłeś na hamowni? Jeśli czegoś nie wiesz to nie pisz bzdur.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości