chce kupic Aeroxa - na co zwrocic uwage
• Strona 1 z 1
chce kupic Aeroxa - na co zwrocic uwage
na dniach kupuje aeroxa 2001r, 55cc. mam pytanie do doswiadczonych uzytkownikow tego modelu. czego mam sie wystrzegac? na co powinienm zwrocic uwage podczas jazdy probnej przy kupnie uzywanego aeroxa po 1999 roku? bardzo prosze o pomoc bo ze skuterami mam malo wspolnego a juz podjalem decyzje ze kupuje bo skuter to dobra rzecz, zwlaszcza w duzym miescie Smile. bardzo prosze o jakies niekoniecznie krotkie info na mejla.
- djsharp
- Świeżak
Przede wszystkim powinnienes zwrocic uwage ( tak samo przy kupnie kazdego uzywanego motocykla) na elementy nadwozia i podwozia .
Rama widelki wachacz .
Rama widelki wachacz .
Life begins at 200 km/h
| | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv

-
bmroczyk - Bywalec
Posprawdzaj podnóżki, mocowanie główki ramy, przednie zawiecho czy przypadkiem banany nieporobione, obejrz dokładnie lakier, czy niemalowany, zobacz na jakich obrotach chodzi (jak będą zaduże to spytaj dlacego tak jest), czy nic niestuka, niedzwoni, posprawdzaj dokładnie lampy i kierunki czy wszystko chodzi, ogólnie zwracaj uwagę, na jakieś rzeczy które mogą wydawać się podejrzane... itd
Ogólnie to patrz na wszystko co podejżane, obejż od góry do dołu
Aha, no i czy przypadkiem z lag niecieknie
Ogólnie to patrz na wszystko co podejżane, obejż od góry do dołu

Aha, no i czy przypadkiem z lag niecieknie

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości