motocykl w leasing a AC
• Strona 1 z 1
motocykl w leasing a AC
Witam,
Czy ktoś z szanownych forumowiczów zakupił motor w leasing i szukał firm do ubezpieczenia AC i może coś polecić?. Ja biorę motor w cenie 60 tyś. zł brutto na 3 lata (30% wpłaty i wliczam sobie w koszta), w PZU mi policzyli 9 tyś. za rok (to też wliczam w koszta). Wiem, że za motor płaci się więcej ale czy to nie przesada?. Może ktoś wie gdzie będzie to najtaniej zrobić?, albo może polecić firmę leasingową/ubezpieczyciela?.
Dzięki za pomoc.
Sezon tuż tuż
.
Czy ktoś z szanownych forumowiczów zakupił motor w leasing i szukał firm do ubezpieczenia AC i może coś polecić?. Ja biorę motor w cenie 60 tyś. zł brutto na 3 lata (30% wpłaty i wliczam sobie w koszta), w PZU mi policzyli 9 tyś. za rok (to też wliczam w koszta). Wiem, że za motor płaci się więcej ale czy to nie przesada?. Może ktoś wie gdzie będzie to najtaniej zrobić?, albo może polecić firmę leasingową/ubezpieczyciela?.
Dzięki za pomoc.
Sezon tuż tuż

- bombell
- Świeżak
Witaj Bombllu!
Ubezpieczyłem kilka leasingowanych
motocykli z miłym skutkiem finansowym
dla ich użytkowników-leasingobiorców.
Rzuć okiem na podstronę:
http://moto-ac.pl/kategorie/ac/znizki.php
i poczytaj o zwyżkach,
a potem napisz do mnie
na priva.
Pozdrawiam
Jarek
------------------------------------------
ac na motocykle -> www.moto-ac.pl (otwórz link)
Ubezpieczyłem kilka leasingowanych
motocykli z miłym skutkiem finansowym
dla ich użytkowników-leasingobiorców.
Rzuć okiem na podstronę:
http://moto-ac.pl/kategorie/ac/znizki.php
i poczytaj o zwyżkach,
a potem napisz do mnie
na priva.
Pozdrawiam
Jarek
------------------------------------------
ac na motocykle -> www.moto-ac.pl (otwórz link)
- jarko2
- Świeżak
Z tego co się orientuję biorąc pojazd w leasingu masz możliwość zakupu ubezpieczenia w specjalnej cenie w pakiecie na czas leasingu 2,3,4,5,6 lat, (jeśli firma leasingowa ma podpisaną stosowną umowę).
Oprócz tego jeśli kupujesz nowy pojazd na firmę często można dokupić tzw. pakiet serwisowy (na 100% w przypadku puszek) - czyli nic po za kosztem opon i paliwa cię nie obchodzi (w określonym w umowie czasie i przebiegu pojazdu).
Oprócz tego jeśli kupujesz nowy pojazd na firmę często można dokupić tzw. pakiet serwisowy (na 100% w przypadku puszek) - czyli nic po za kosztem opon i paliwa cię nie obchodzi (w określonym w umowie czasie i przebiegu pojazdu).
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości