Kawasaki KLE 500 czy Yamaha XT 600?
• Strona 1 z 1
Kawasaki KLE 500 czy Yamaha XT 600?
Upatrzyłem sobie takie moto jak Kawasaki KLE 500 ewentualnie Yamaha XT 600. W jeździe na motorze nie mam dużego doświadczenia. Jakieś kilkanaście lat temu śmigałem na MZ ETZ 251, a ostatnio w pracy trochę na Hondzie 125, nie wiem jaki model ale było to typowe enduro.
Moto chciałbym używać na dojazdy do pracy, czyli szosa, ale również na weekendowe wycieczki po polnych drogach i leśnych duktach.
Który z motorków będzie odpowiednie do tego?
Co sÄ…dzicie o tych moto?
Na moto mogę przeznaczyć około 9tys zł (na sam motor).
Mam 177 cm wzrostu, waga 82kg, wiek 33 lata.
Dzięki za odpowiedzi.
Moto chciałbym używać na dojazdy do pracy, czyli szosa, ale również na weekendowe wycieczki po polnych drogach i leśnych duktach.
Który z motorków będzie odpowiednie do tego?
Co sÄ…dzicie o tych moto?
Na moto mogę przeznaczyć około 9tys zł (na sam motor).
Mam 177 cm wzrostu, waga 82kg, wiek 33 lata.
Dzięki za odpowiedzi.
- pchor_1
- Świeżak
KLE500 jest dość małym motocyklem enduro,ale na początek wystarczy,tym bardziej że latałeś DDR-nem,przy wzroście 180 wygodniejszy byłby XT,ze względu że to moto terenowo-szosowe,musisz dobrze obejrzeć,ktoś kto latał na enduro,może tobie pomóc, dobre egzemplarze produkowano 1990-1997,mniej wydasz za to elementy napędowe jak izawieszenie bylo solidnie robione,zwracaj uwagę na felgi,jedna pęknięta szprycha może spowodować nie tylko glebę ,ale też wysokie koszty finansowe,orginalne szprych za kpl nawet 400,do tego centrowanie...jak coś mogę pomoc,pozdrawiam
- nOrtoN 80
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości