Jazda na motorze po autostradzie ? Jakimi motorami
• Strona 1 z 1
Jazda na motorze po autostradzie ? Jakimi motorami
Witam, moje pytanie jest konkretne
jakimi motorami mozna poruszać sie po autostradzie
Za odpowiedzi z gory dziekuje
i Pozdrawiam

Za odpowiedzi z gory dziekuje
i Pozdrawiam

- Rasmu
- Świeżak
art. 2 pord
def. nr 3
autostrada - drogę dwujezdniową, oznaczoną odpowiednimi znakami drogowymi, na której nie dopuszcza się ruchu poprzecznego, przeznaczoną tylko do ruchu pojazdów samochodowych, które na równej, poziomej jezdni mogą rozwinąć prędkość co najmniej 40 km/h, w tym również w razie ciągnięcia przyczep;
def. nr 32
pojazd silnikowy - pojazd wyposażony w silnik, z wyjątkiem motoroweru i pojazdu szynowego;
def. nr 33
pojazd samochodowy - pojazd silnikowy, którego konstrukcja umożliwia jazdę z prędkością przekraczającą 25 km/h; określenie to nie obejmuje ciągnika rolniczego;
wystarczy, że sobie podstawisz
motocykl to też pojazd samochodowy
def. nr 3
autostrada - drogę dwujezdniową, oznaczoną odpowiednimi znakami drogowymi, na której nie dopuszcza się ruchu poprzecznego, przeznaczoną tylko do ruchu pojazdów samochodowych, które na równej, poziomej jezdni mogą rozwinąć prędkość co najmniej 40 km/h, w tym również w razie ciągnięcia przyczep;
def. nr 32
pojazd silnikowy - pojazd wyposażony w silnik, z wyjątkiem motoroweru i pojazdu szynowego;
def. nr 33
pojazd samochodowy - pojazd silnikowy, którego konstrukcja umożliwia jazdę z prędkością przekraczającą 25 km/h; określenie to nie obejmuje ciągnika rolniczego;
wystarczy, że sobie podstawisz
motocykl to też pojazd samochodowy
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
ja pier... "motorami" ?? skąd się człowieku urwałeś....
madcap dał Ci odpowiedź kulturalną i wg prawa...
ja Ci odpowiem tak na Twoim poziomie...
uwaga zaczynam:
po autostradzie można poruszać się różnymi motorami, np "czoperami", "ścigaczami", ale innymi też, jeżeli pytasz o markę "motorów" na których można jeździć po autostradzie to raczej większość np popularne są honda, suzuki, kawasaki, yamaha, ducati....
ważne żeby jechał i żeby Cie Policja nie złapała...
KONIEC
skÄ…d siÄ™ biorÄ… tacy ludzie to nie wiem...
polecam sprawdzić co to jest motor:
"mechanizm przetwarzajÄ…cy energiÄ™ elektrycznÄ… lub cieplnÄ… na energiÄ™ mechanicznÄ…"
i nie używać tej nazwy mówiąc o motocyklu
madcap dał Ci odpowiedź kulturalną i wg prawa...
ja Ci odpowiem tak na Twoim poziomie...
uwaga zaczynam:
po autostradzie można poruszać się różnymi motorami, np "czoperami", "ścigaczami", ale innymi też, jeżeli pytasz o markę "motorów" na których można jeździć po autostradzie to raczej większość np popularne są honda, suzuki, kawasaki, yamaha, ducati....
ważne żeby jechał i żeby Cie Policja nie złapała...
KONIEC
skÄ…d siÄ™ biorÄ… tacy ludzie to nie wiem...
polecam sprawdzić co to jest motor:
"mechanizm przetwarzajÄ…cy energiÄ™ elektrycznÄ… lub cieplnÄ… na energiÄ™ mechanicznÄ…"
i nie używać tej nazwy mówiąc o motocyklu
Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
- adam_tomasz
- Moderator
Tu nie chodzi o inteligencje, tylko o to, ze ludzie tacy jak ty mowia ,,motory'', a ciemny narod to potem powtarza. Zapamietaj na zawsze jezdzimy na motocyklach, motor to inaczej silnik.
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
nigos i adam wyluzujcie, nie mam ochoty wstawiać czerwonego paska pod wpisami
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość