Moc silnika na co sie patrzÄ… prosze o szybka odp : )
• Strona 1 z 1
Moc silnika na co sie patrzÄ… prosze o szybka odp : )
Witam, chcem sobie kupić motor jeszcze nie mam prawa jazdy ale bedę robił jak tylko go kupie
przy prawo jazdy A1 sÄ… ograniczenia do 125 ccm i 11kw(15km) i moje pytanie brzmi
czy jeśli policja mnie zatrzyma a w papierach będzie napisane nie np 11kw(15km) tylko przykładowo 30 czy policja moze sie przyczepić ze jest wieksza moc niz powinienem jezdzić ?
moi koledzy z tego co opowiadali mają w papierach napisane po 30-40 a też mają A1 i policja nigdy im nie zwrociłą uwagi : |
Jak to jest ??
za odpowiedz z Gory dzieki : )

moi koledzy z tego co opowiadali mają w papierach napisane po 30-40 a też mają A1 i policja nigdy im nie zwrociłą uwagi : |
Jak to jest ??
za odpowiedz z Gory dzieki : )
- Rasmu
- Świeżak
trafi sie sluzbista albo dokladny policjant i sie przyczepi
ja jezdze w aucie z inna naklejka niz rejestracja bo sie zgubila na 4 zatrzymania, jeden zwrocil uwage, przy czym moglby zabrac dowod rej. za takie cos
bywa roznie i przeroznie, zalezy na kogos trafisz, poza tym 125 ktora ma moc 30 km?
ja jezdze w aucie z inna naklejka niz rejestracja bo sie zgubila na 4 zatrzymania, jeden zwrocil uwage, przy czym moglby zabrac dowod rej. za takie cos

bywa roznie i przeroznie, zalezy na kogos trafisz, poza tym 125 ktora ma moc 30 km?
- xede
- Świeżak
Teoretycznie można do 11km, ale w praktyce wielu kumpli lata właśnie nsr i rs i jeden w nsr ma wbite 11 koni, drugi ma 28 trzeci ma 32
Ale nigdy problemów z policją nie mieli, zatrzymują, sprawdzają, i puszczają.

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
- xede
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość