CHECK F1 w suzuki gsxr 600
• Strona 1 z 1
CHECK F1 w suzuki gsxr 600
Witam,
po przekręceniu kluczyka świeci sie non stop kontrolka oleju i wyświetla sie napis CHECK a następnie po uruchomieniu pompy paliwowej mryga napis: F1, domyślam się że to jest jakiś błąd. Dodam że motor nie daje się uruchomić.Co to oznacza. Proszę o pomoc.
Sprawa dotyczy Suzuki GSXR 600 SRAD z 2005 roku.
PZDR
po przekręceniu kluczyka świeci sie non stop kontrolka oleju i wyświetla sie napis CHECK a następnie po uruchomieniu pompy paliwowej mryga napis: F1, domyślam się że to jest jakiś błąd. Dodam że motor nie daje się uruchomić.Co to oznacza. Proszę o pomoc.
Sprawa dotyczy Suzuki GSXR 600 SRAD z 2005 roku.
PZDR
-
Simeone - Świeżak
mam ten motocykl tylko trochę starszy, ale nie mam pojecia co to znaczy, sprawdzałeś może w serwisówce?
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
To może być wszystko z elektryką, u mnie jest tak, że identyfikujesz problem po ilości mrugnięć kontrolki, musisz skołować serwisówkę po angielsku.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
lowlo i cichy mieli w pewnym sensie racje, sprawa dotyczyła i nadal dotyczy elektryki i wtrysków, nie zostały podpięte bowiem przewody do pewnego urządzenia( nie wiem jak sie fachwo to urządzenie nazywa ale jest ono zboku przy listwie wtryskowej) i próbowałem odpalić motor i dlatego wyświetlał się błąd F1, teraz podłączyłem te przewody i błąd się nie wyświetla, ale suzi dalej nie chce zapalić. Czy może zresetowałem komputer? i wprowadziłem jakiś błąd?
-
Simeone - Świeżak
Może właśnie teraz trzeba go zresetować, znaczy wykasować błędy z pamięci?
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości