Szukam opony pomocy
• Strona 1 z 1
Szukam opony pomocy
Witam Szukam opony i nie mogę znaleźć a chodzi mi o używkę bo na nową mnie nie stc póki co a chodzi mi o rozmiar 150-70-18 jak ma ktoś namiary na takie opony to niech napisze POZDRAWIAM
-
jarek20 - Świeżak
a gdzie jÄ… ostatnio widziales : )
moze miala juz dosc Twej szalenczej jazdy i poszla na zakrecie w row ha
a tak serio to odradzam uzywke, no chyba ze robisz przymiarke na nabicie sobie guza, bo to tez musisz wkalkulowac w cene takiej ,,taniej oponki"
nowkia sztuka- cos sprawdzone i na co masz gwarancje bezpieczenstwa`, oszczedziesz na oponce- ale juz na zdrowiu mozesz nie zdazyc, a w najlepszym przypadku na owiewkach i motorze. pozdro
moze miala juz dosc Twej szalenczej jazdy i poszla na zakrecie w row ha
a tak serio to odradzam uzywke, no chyba ze robisz przymiarke na nabicie sobie guza, bo to tez musisz wkalkulowac w cene takiej ,,taniej oponki"
nowkia sztuka- cos sprawdzone i na co masz gwarancje bezpieczenstwa`, oszczedziesz na oponce- ale juz na zdrowiu mozesz nie zdazyc, a w najlepszym przypadku na owiewkach i motorze. pozdro
suzuki GSX 750F 1996r
-
marcinoo28 - Świeżak
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Gdyby było mnie stać na nową to bym nawet sie nie zastanawiał ale jestem w takiej sytuacji że nie stać mnie póki co a na allegro patrzyłem i niema takich właśnie ale jak nie bendę mógł znaleźć to pożyczę kasę i będę musiał kupić nową
-
jarek20 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości