Tuning skutera - jaki wydech?
• Strona 1 z 1
Tuning skutera - jaki wydech?
witajcie towarzysze !
Ostatnio po zakupie kilku części do skuterka, zastanawiałem się jaki wydech wybrać, i czy wogóle jakiś brać ( czy jest sens ) , czy to coś da...
Prosze Was o opinie, i ewewntualnie jakie wydechy polecacie, i czy warto w to zainwestować
Konfiguracja :
Cylinder : Stage6 StreetRace 70cc
Wariator : Malossi Multivar ( rolki 7g )
Gaźnik : DellOrto 17,5mm
Ostatnio po zakupie kilku części do skuterka, zastanawiałem się jaki wydech wybrać, i czy wogóle jakiś brać ( czy jest sens ) , czy to coś da...
Prosze Was o opinie, i ewewntualnie jakie wydechy polecacie, i czy warto w to zainwestować
Konfiguracja :
Cylinder : Stage6 StreetRace 70cc
Wariator : Malossi Multivar ( rolki 7g )
Gaźnik : DellOrto 17,5mm
- maniek015
- Świeżak
a czy to bedzie dla ciebie kml1234 róznica jak powie jaki model skutera ?
ważne że 2T a jaki to juz bez wiekszej różnicy wydech to wydech.
wydech da i to wiecej niz super wypaśny wariator czy sprzęgło... co do firmy nie wiem jaka polecic bo w tym nie siedze
ale wiem że wydech w sportowych 2T dobiera sie pod to gdzie i jak sie bd jeździło. sa wydechy które polepszaja reakcje na gaz i ogólnie niskie obroty. a są takie które pozwalaja duzo wyżej kręcic silnik dajac duzo wieksza moc na wysokich obrotach. jaki wydech co daje pewnie znalazł byś w specyfikacjach producenta

wydech da i to wiecej niz super wypaśny wariator czy sprzęgło... co do firmy nie wiem jaka polecic bo w tym nie siedze

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Nie napisałeś jaki budżet masz.
Yasuni R kosztuje ok. 800zł
Leovince zx ok. 500zł
Poszukaj dobrego używanego. Np. http://allegro.pl/yasuni-c16-piaggio-gi ... 12685.html
Yasuni R kosztuje ok. 800zł
Leovince zx ok. 500zł
Poszukaj dobrego używanego. Np. http://allegro.pl/yasuni-c16-piaggio-gi ... 12685.html
- kyrtap
- Świeżak
LeoVince ZX jest strasznie przereklamowane, kijowe nawet do 50ccm, nie mówiąc już o 70ccm. Skuter jeździ praktycznie jak na serii.
Napisz jaki masz silnik Minarelli, Morini, Piaggio/Gilera, Honda, Peugeot, czy chińskie 2t.
PS: To niby C16 w linku wyżej to Yasuni R, koleś próbuje ludzi w bola zrobić, uważajcie
Napisz jaki masz silnik Minarelli, Morini, Piaggio/Gilera, Honda, Peugeot, czy chińskie 2t.
PS: To niby C16 w linku wyżej to Yasuni R, koleś próbuje ludzi w bola zrobić, uważajcie

- Sniper075
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości