Zobacz wÄ…tek - <i>[biblioteka]</i> Kobiety na szybkich motocyklach -...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Kobiety na szybkich motocyklach -...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 23:11

Wiecie ja się zastanawiam jak to dopuszczono do opublikowania?? Laska ma 21 lat czy coś koło tego. Odnoszę wrażenie, że opisała swoją własną OSOBĘ!
Chude, drobne, bez siły no ok mogę się zgodzić nie podniesie moto...
Brak odpowiedniego ubioru typu dresik i jensy cud miód ubiór na moto dla początkującej osoby.... w dodatku moto sport 600 pogratulować odwagi a współczuć głupoty....<br><hr>obserwator
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 23:12

Komentatorzy napisał(a):Wiecie ja się zastanawiam jak to dopuszczono do opublikowania?? Laska ma 21 lat czy coś koło tego. Odnoszę wrażenie, że opisała swoją własną OSOBĘ!
Brak odpowiedniego ubioru typu dresik i jensy cud miód ubiór na moto dla początkującej osoby.... w dodatku moto sport 600 pogratulować odwagi a współczuć głupoty....<br><hr>obserwator<br>
trafne spostrzeżenie <br><hr>pozdro
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 23:17

Prawda jest taka, że panie, które traktują motocykle jak szminkę ;) raczej nie przeczytają tego artykułu. Tutaj zaglądają kobiety zainteresowane doskonaleniem swoich umiejętności i poszerzaniem wiedzy na temat jazdy na motocyklu. Duża część tego artykułu może zostać z powodzeniem odniesiona również do męskiej części bikerów (może poza tą szminką ;). Należy też zwrócić uwagę na dealerów, którzy często doradzają kobietom takie motocykle, które już po roku są przez nie sprzedawane...<br><hr>bikerka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 23:21

Komentatorzy napisał(a):Prawda jest taka, że panie, które traktują motocykle jak szminkę ;) raczej nie przeczytają tego artykułu. Tutaj zaglądają kobiety zainteresowane doskonaleniem swoich umiejętności i poszerzaniem wiedzy na temat jazdy na motocyklu. Duża część tego artykułu może zostać z powodzeniem odniesiona również do męskiej części bikerów (może poza tą szminką ;). Należy też zwrócić uwagę na dealerów, którzy często doradzają kobietom takie motocykle, które już po roku są przez nie sprzedawane...<br><hr>bikerka<br>
Zainteresowane doskonaleniem umiejętności? Chyba tych związanych z obsługą lokówki. Z ust tych wspaniałych istot na razie nie padły jeszcze żadne konkretne argumenty poza nagonką na autora...<br><hr>Observer
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 23:23

Komentatorzy napisał(a):Wiecie ja się zastanawiam jak to dopuszczono do opublikowania?? Laska ma 21 lat czy coś koło tego. Odnoszę wrażenie, że opisała swoją własną OSOBĘ!
Brak odpowiedniego ubioru typu dresik i jensy cud miód ubiór na moto dla początkującej osoby.... w dodatku moto sport 600 pogratulować odwagi a współczuć głupoty....<br><hr>obserwator<br>
jakie to ma znaczenie znawco? Oceniasz artykul czy autorkę? Dla mnei moze miec i 14 lat ale jak pisze z sensem to z pewnościa jest z tego wiekszy pozytek niz z takiego popierdywania jak twoje<br><hr>Observer
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 23:25

Komentatorzy napisaÅ‚(a):Ech dziewczyny:) Powiem wam jak to wyglÄ…da z boku. Do tej pory żyÅ‚yÅ›cie otoczone podziwem, westchnieniami oczarowanych przechodniów - Å‚aÅ‚, jaka laska, jaki ma fajny motor, jak super wyglÄ…da w kombinezonie. No i rispekt wÅ›ród ziomów na wiosce – szacun maÅ‚a, ogarniasz litra! Patrzajta, jeszcze siÄ™ nie zabiÅ‚a! I temu podobne pierdy. Tymczasem znalazÅ‚ siÄ™ ktoÅ›, kto zamiast was milusio merdać po dupce takimi tekÅ›cikami do których przywykÅ‚yÅ›cie, po prostu wylaÅ‚ wam na te puste Å‚by wiadro zimnej wody mówiÄ…c że może wcale to nie jest najmÄ…drzejsze i najbardziej zajebiste. I tutaj wyłącznie o to chodzi. Nie o to czy ogarniacie szybkie sprzÄ™ty, bo to że nie ogarniacie, to wiedzÄ… wszyscy. Nawet wy same. KtoÅ› po prostu podniósÅ‚ rÄ™kÄ™ na waszÄ… wypudrowanÄ… zajebistość i dlatego tak drzecie ryja jak kot któremu ktoÅ› nadepnÄ…Å‚ na ogon. Przecież tutaj nie padajÄ… żadne argumenty za i przeciw. Bo ich po prostu nie macie. Szczególnie że jak widzÄ™ po komentarzach wiÄ™kszość z was nawet nie zrozumiaÅ‚a tekstu. Tylko jakieÅ› popiskiwanie urażonych niuÅ„ o seksizmie, szowinizmie i tego typu pierdach. Weźcie siÄ™ lepiej za lepienie pierogów…<br><hr>Observer<br>
Komentatorzy napisał(a):Powiem Ci, że z dużą częścią twojej wypowiedzi to bym się nawet i zgodziła, ale Twoja końcówka kiepściuteńka...
My popiskujemy o seksizmie bez powodu... a "Weźcie siÄ™ lepiej za lepienie pierogów… " - cóż to jest jak nie seksizm?
<br><hr>x-petra-x<br>
No wiem, wiem, ale w przeciwieństwie do dziuń na sportach nie jestem doskonały. Wyszedłem przy tym z założenia że prawdziwa cnota krytyk sie nie boi..;)<br><hr>Observer
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 23:25

Komentatorzy napisał(a):Prawda jest taka, że panie, które traktują motocykle jak szminkę ;) raczej nie przeczytają tego artykułu. Tutaj zaglądają kobiety zainteresowane doskonaleniem swoich umiejętności i poszerzaniem wiedzy na temat jazdy na motocyklu. Duża część tego artykułu może zostać z powodzeniem odniesiona również do męskiej części bikerów (może poza tą szminką ;). Należy też zwrócić uwagę na dealerów, którzy często doradzają kobietom takie motocykle, które już po roku są przez nie sprzedawane...<br><hr>bikerka<br>
Kupowałam motocykl przyznam się bez bicia że jeden sezon prześmigałam na 500 na jesień sprzedałam kupiłam 600, dealer od którego kupowałam mówił że to mocny motocykl ale jeśli ma się olej w głowie to jak najbardziej go poleca bo jest jak na 600 elastyczny i na drugi moto idealny bo 98 koni - szybki turystyk a nie 135 jak sport. Z zakupu jestem zadowolona i na pewno będę się rozglądać za moto w przyszłym sezonie i właśnie u tego sprzedawcy za to że nie zachwalał i nie wciskał mi maszyny zachwalając ja i wmawiając że dam rade. Bonus dla niego. <br><hr>Rene
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 23:32

Komentatorzy napisał(a):trafne spostrzeżenie <br><hr>pozdro<br>
Ktoś tu już wytkną kwestie merytoryczne i doświadczenie więc nie będę się powtarzać... przynajmniej żeby pisała z sensem hmm to ok przyznałbym racje a tak? Gniot bez wartości szkoda było poświęcać czas na czytanie.<br><hr>obserwator
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 23:35

ten tekst chyba dokładnie opisuje Adu z 3Fun :) Kupiła litra, kupiła nowe butki, nowy kombik, kombinezon i ... mam nadzieję rozumku również też :)<br><hr>R1 GOOOOOO!!!
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 23:42

Komentatorzy napisał(a):trafne spostrzeżenie <br><hr>pozdro<br>
Komentatorzy napisał(a):Ktoś tu już wytkną kwestie merytoryczne i doświadczenie więc nie będę się powtarzać... przynajmniej żeby pisała z sensem hmm to ok przyznałbym racje a tak? Gniot bez wartości szkoda było poświęcać czas na czytanie.<br><hr>obserwator<br>
Ktoś? Nikt nie wytknął żadnych kwesti merytorycznych dlatego sam nie mozesz nic mądrego wymysleć. Jedyne konkrety - powtarzam - jedyne, punkt po punkcie, szczegolnie jesli chodzi o konstrukcję motocykla, jego ustawienia i uwarunkowania co do szybkiej jazdy wykłada tutaj autorka tego tekstu. A wasza "argumentacja" nawet nie zbliża sie jeśli chodzi o poziom merytoryczny. <br><hr>Observer
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/2/2011, 23:46

Komentatorzy napisał(a):Jestem ogromnie zawiedziony potężnym przeoczeniem osoby, która opublikowała ten artykuł na stronie i jeszcze bardziej rozczarowany arogancją, butą i brakiem jakiejkolwiek (jak widać po artykule) wiedzy na temat dużych (w tym wypadku litrowych) motocykli. Zastanawiam się czym kierował się autor pisząc stek bzdur przeplatany absurdem. Drogie kobiety, wszystko jest dla ludzi, ale z głową czyli: ogarniasz litra - jeździsz, jeśli nie, to ustaw go sobie na tapetę i ucz się aby osiągnąć swój cel...
Autor artykułu jak widać nie ma pojęcia o jeździe dużym motocyklem w zakręcie a już tym bardziej o dohamowywaniu w zakrętach zacieśniających się (tak to się nazywa). Drodzy czytelnicy odsyłam do fachowców... Tak samo rzecz ma się z elastycznością silnika.... według autora 600 należy jeździć po mieście na 2-gim biegu (ale fajnie elastyczny), ale w trasie odprężony litr na wtrysku weźmie mniej jakże cennej benzynki niż kręcona 600-tka, więc pytam gdzie logika i sens powyższego artykułu. Nadmierne zużywanie się opon, łańcucha i klocków... nie jest to spowodowane tym, że mamy litra tylko naszym stylem jazdy i jak to się pięknie mówi "odkręcaniem łychy". Tym artykułem to można straszyć staruszki w beretach z miękkiego materiału którego nazwy nie wymienię. Dołączmy ten artykuł do bajek wkładając go na półkę między braci Grimm a Konopnicką<br><hr>Brylant<br>
Komentatorzy napisał(a):Ale smęcisz...<br><hr>Hania_H<br>
Komentatorzy napisał(a):Zamiast pisać płytkie komenatrze, podaj swoje argumenty ? Zgadzam się z wypowiedzią kolegi. Artykuł napisany na poziomie gazety Fakt.<br><hr>konewka<br>
Argumenty są w tekscie pusta konewo. I to konkretne. Zamiast stękać to lepiej sama wyjasnij czemu sie z nimi nie zgadzasz. O ile oczywiscie cokolwiek z tego zrozumiałaś.<br><hr>Observer
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2011, 09:16

masz jakieś konkrety? coś, do czego możesz w tekście przyczepić się MERYTORYCZNIE? bo ja (posiadając wiedzę na temat konstrukcji motocykli) nie przyczepie sie do niczego. A autorem może byc rownież "jasio smietana z onet.pl" no i co z tego? Ja tam widze, że dziewczyna co to napisała, ma olej w głowie i wie o czym pisze. no i przytacza konkrety, a nie tak jak ty. Dlatego ma mój szacunek.<br><hr>Obserwator, ale posiadający wiedzę
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2011, 11:03

Komentatorzy napisał(a):czytajac komentarze stwierdzam ze wszystkie "motocyklistki" ktore najwiecej wrzeszcza to wlasnie te mistrzynie prostej ktorych dotyczy artykul! i tak jest na 100% bo ten kogo to nie dotyczy raczej bez powodu nie szczeka<br><hr>,<br>
Prawda.... suczki na Moto to fajna sprawa. Ale nam i tak w życiu nie dorównają;)<br><hr>Say Cipka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2011, 11:06

Komentatorzy napisał(a):kolejny "błyskotliwy" artykuł pani redaktor... Portal zszedł na psy. Ta pani robi wam wstyd, zr.óbcie coś z tym. Póki co pora zmienić miejsce czerpania motocyklowego info.<br><hr>Aneczka<br>
Komentatorzy napisał(a):czyżby zazdrość? a może prawda w oczy kole? Ja tam widze bardzo duzo prawdy w tym artykule. a skoro uważasz, że tak nie jest, to widocznie nie dorosłaś do tego poziomu. To ty zmień portal - może pudelek.pl i komentarze na onet.pl bedą dla ciebie odpowiednie poziomem?<br><hr>kobieta<br>
Jaki pocisk:D<br><hr>Say Cipka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2011, 11:19

Komentarze niewygodne, mówiace prawde szostaja usuniete tak jak ten .....
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2011, 11:23

Komentatorzy napisał(a):Komentarze niewygodne, mówiace prawde szostaja usuniete tak jak ten..... <br><hr>Madzik<br>
Komentarze łamiące regulamin i prawo są usuwane. Pozdrawiam.<br><hr>PiotrJ
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2011, 11:24

Komentatorzy napisał(a):Komentarze niewygodne, mówiace prawde szostaja usuniete tak jak ten..... <br><hr>Madzik<br>
Generalnie rzecz biorąc staram się nie wtrąć i nie zabierać głosu. Szczególnie że w większości komentarzy nie ma rzeczowych argumentów, tylko obrzucanie autorki bluzgami, jakby bez zrozumienia tego, co chciała przekazać. Nie będę wchodził na żadne forum, bo widząc komentarze tutaj raczej wiem, czego można się tam spodziewać. <br><hr>Lovtza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2011, 11:25

Komentatorzy napisał(a):Komentarze łamiące regulamin i prawo są usuwane. Pozdrawiam.<br><hr>PiotrJ<br>
prosze mi napisac co było w nim nie tak, nie obrtaziłam czyiś uczuć ani nikomy personalnie nie pojechałam tak jak ktoś ADU z Warszawy tego nikt nie usunoł, prawda po prostu BOLI<br><hr>Madzik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2011, 11:31

Komentatorzy napisał(a):Generalnie rzecz biorąc staram się nie wtrąć i nie zabierać głosu. Szczególnie że w większości komentarzy nie ma rzeczowych argumentów, tylko obrzucanie autorki bluzgami, jakby bez zrozumienia tego, co chciała przekazać. Nie będę wchodził na żadne forum, bo widząc komentarze tutaj raczej wiem, czego można się tam spodziewać. <br><hr>Lovtza<br>
a zdążyłeś przeczytać mój post?? krytykę powinno się zaczynać od siebie, dotyczy to autorki....<br><hr>Madzik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 18/2/2011, 11:33

Komentatorzy napisał(a):Generalnie rzecz biorąc staram się nie wtrąć i nie zabierać głosu. Szczególnie że w większości komentarzy nie ma rzeczowych argumentów, tylko obrzucanie autorki bluzgami, jakby bez zrozumienia tego, co chciała przekazać. Nie będę wchodził na żadne forum, bo widząc komentarze tutaj raczej wiem, czego można się tam spodziewać. <br><hr>Lovtza<br>
Komentatorzy napisał(a):a zdążyłeś przeczytać mój post?? krytykę powinno się zaczynać od siebie, dotyczy to autorki....<br><hr>Madzik<br>
Rozumiem, że sama nie masz sobie nic do zarzucenia? <br><hr>Lovtza
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości

na górê