Suzuki Bandit 650 s vs Suzuki DL 650 V-strom
• Strona 1 z 1
Suzuki Bandit 650 s vs Suzuki DL 650 V-strom
Witam, mam dylemat nad pierwszym motorem. Zastanawiam się nad Suzuki Bandit 650 s oraz nad Suzuki DL 650 v-strom. Dobrze wiem że jest to spory rozrzut. Ale co wy byście z tego wybrali ? Pozdrawiam
- KrzyK-1
- Świeżak
1 motocykl i 85KM? To conajmniej glupi i desperacki pomysl... Zastanow sie czego chcesz, bo nawet jak turystyka to bym szukal czegos slabszego i lzejszego, np transalp czy dominator.
Jak z tych bardziej sportowych to i tak co najwyzej er 5
proponuję czytać ze zrozumieniem i pisać odpowiedzi stosownie do tego
następnym razem wymierzę warna
madcap
Jak z tych bardziej sportowych to i tak co najwyzej er 5
proponuję czytać ze zrozumieniem i pisać odpowiedzi stosownie do tego
następnym razem wymierzę warna
madcap
- magik2208
- Bywalec
imho zdecydowanie DL-650 - z tych dwóch nad którymi się zastanawiasz
może nie jest wyglądający ale jest zdecydowanie bardziej uniwersalny zarówno w trasę jak i w lekki teren (dojazdy bocznymi szutrowymi drogami)
może nie jest wyglądający ale jest zdecydowanie bardziej uniwersalny zarówno w trasę jak i w lekki teren (dojazdy bocznymi szutrowymi drogami)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Cd.
Potrzebuje moto głównie na miasto, abym mógł zajechać do pracy. Również taki abym raz na sezon sobie gdzieś na wakacje wyjechał, obładowanym kuframi i osobą towarzyszącą.
Oraz taki by nie znudził mi się po roku lub dwóch.
Przyznam że GSF(Bandit) z kuframi wygląda moim zdaniem okropnie. I nie wiem czy jest wygodny na dłuższe trasy.
Poszukuje motoru w kwocie max14 000.
Znalazłem temat podobny (about52181-0-asc-0.html) ale chciałbym ten temat kontynuować. Bo było wszystko jasne. Nikt lepiej nie doradzi niż wy (doświadczeni). Dziękuje z góry i życzę udanego Sezonu.
Oraz taki by nie znudził mi się po roku lub dwóch.
Przyznam że GSF(Bandit) z kuframi wygląda moim zdaniem okropnie. I nie wiem czy jest wygodny na dłuższe trasy.
Poszukuje motoru w kwocie max14 000.
Znalazłem temat podobny (about52181-0-asc-0.html) ale chciałbym ten temat kontynuować. Bo było wszystko jasne. Nikt lepiej nie doradzi niż wy (doświadczeni). Dziękuje z góry i życzę udanego Sezonu.
- KrzyK-1
- Świeżak
DL650 jest poręczniejszy od bandyty i bardziej stworzony do turystyki. Różnią ich także silniki. Jeden do Vka a drugi R4 (bandit) Obładowany kuframi i pasażerką żaden nie bedzie na trasie super dynamiczny ale wystarczy do normalnej jazdy w zupełności choć bandit bedzie mocniejszy lekko na troasie choć w mieście to DL bedzie poręczniejszy (moment obrotowy niżej w obrotach). Przymierz się do każdego z nich i zdecyduj sam. DL jest wyższy i ogólnie masywniejsze wrazenie sprawia - na pewno jest także wygodniejszy.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Skoro głównie na miasto to zastanowiłbym się mocno nad versysem. Natomiast z tych dwóch które podałeś raczej V-strom, fajniejszy silnik, nowsza technologia, no i jak się uprzesz to delikatnie można krzaki pozwiedzać 

Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości