[Aktualności] HeatPax - ciepło w ręce i nogi za 7...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] HeatPax - ciepło w ręce i nogi za 7...
Dyskusja na temat: HeatPax - ciepło w ręce i nogi za 7 złotych?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
HeatPax - ciepło w ręce i nogi za 7 złotych?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
HeatPax - ciepło w ręce i nogi za 7 złotych?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
To to jest informacja prasowa czy sprawdziliście? Produkt w PL dostępny jest faktycznie w dwóch odmianach ale ogólnie jest ich trochę więcej. Idiotyzmem jest pisanie o różnicy w cenie i dopasowaniu do rękawic czy butów, jak nie sprawdziliście. Wkładki do rąk są grubsze i trochę mniej wygodne do używania. Te ze względu na większą ilość środka działają do 8 godzin. Wkładki do butów są cieńsze i działają około 5 godzin, mają mniej wypełniającego je środka. Tak to jest liczyć na sprawdzenie stanu rzeczy przez "redaktorów".<br><hr>Anastazja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
< facepalm > baby nie powinny pchac sie na motury<br><hr>qqKomentatorzy napisał(a):To to jest informacja prasowa czy sprawdziliście? Produkt w PL dostępny jest faktycznie w dwóch odmianach ale ogólnie jest ich trochę więcej. Idiotyzmem jest pisanie o różnicy w cenie i dopasowaniu do rękawic czy butów, jak nie sprawdziliście. Wkładki do rąk są grubsze i trochę mniej wygodne do używania. Te ze względu na większą ilość środka działają do 8 godzin. Wkładki do butów są cieńsze i działają około 5 godzin, mają mniej wypełniającego je środka. Tak to jest liczyć na sprawdzenie stanu rzeczy przez "redaktorów".<br><hr>Anastazja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Używam takich woreczków jak jadę na deskę..
i naprawdę super się sprawdzają więc GORĄCO polecam
ps. 6go lutego latałem na moto (w butach alpinestars) miałem skarpety narciarski i niestety okazało się to niewystarczające.. szkoda, że nie pomyslałem o woreczkach :/ ..człowiek uczy się na błędach<br><hr>Lego82
i naprawdę super się sprawdzają więc GORĄCO polecam

ps. 6go lutego latałem na moto (w butach alpinestars) miałem skarpety narciarski i niestety okazało się to niewystarczające.. szkoda, że nie pomyslałem o woreczkach :/ ..człowiek uczy się na błędach<br><hr>Lego82
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A chłopy powinny polować a nie siedzieć przy komputerach...<br><hr>Hela bez opałuKomentatorzy napisał(a):To to jest informacja prasowa czy sprawdziliście? Produkt w PL dostępny jest faktycznie w dwóch odmianach ale ogólnie jest ich trochę więcej. Idiotyzmem jest pisanie o różnicy w cenie i dopasowaniu do rękawic czy butów, jak nie sprawdziliście. Wkładki do rąk są grubsze i trochę mniej wygodne do używania. Te ze względu na większą ilość środka działają do 8 godzin. Wkładki do butów są cieńsze i działają około 5 godzin, mają mniej wypełniającego je środka. Tak to jest liczyć na sprawdzenie stanu rzeczy przez "redaktorów".<br><hr>Anastazja<br>Komentatorzy napisał(a):< facepalm > baby nie powinny pchac sie na motury<br><hr>qq<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A Hela jak nie ma opału to niech se HeatPaxy kupi<br><hr>Maciek z klanuKomentatorzy napisał(a):To to jest informacja prasowa czy sprawdziliście? Produkt w PL dostępny jest faktycznie w dwóch odmianach ale ogólnie jest ich trochę więcej. Idiotyzmem jest pisanie o różnicy w cenie i dopasowaniu do rękawic czy butów, jak nie sprawdziliście. Wkładki do rąk są grubsze i trochę mniej wygodne do używania. Te ze względu na większą ilość środka działają do 8 godzin. Wkładki do butów są cieńsze i działają około 5 godzin, mają mniej wypełniającego je środka. Tak to jest liczyć na sprawdzenie stanu rzeczy przez "redaktorów".<br><hr>Anastazja<br>Komentatorzy napisał(a):< facepalm > baby nie powinny pchac sie na motury<br><hr>qq<br>Komentatorzy napisał(a):A chłopy powinny polować a nie siedzieć przy komputerach...<br><hr>Hela bez opału<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak dla mnie nic nowego. Podobnie działają plastry rozgrzewające VOLTAREN. Podobna temperaturam producent zapewnia nawet grzanie do 10h ;]. Dostepne w aptece, Nie raz , nie dwa używałem i polecam. Idealne jescze przy stłuczeniach
<br><hr>Rudeboy

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości