Planet bike zna ktos?
• Strona 1 z 1
Planet bike zna ktos?
Znak ktos moze sklep, salon uzywanych motocykli pod nazwa planet bike? Moze ktos cos kojazy i znaj jakas opinie o nich czy to zwykli handlarze co picuja szroty i sprzedaja czy moze w miare wiarygodni i az takich bubli nie sprzedaja??
Strona ich to www.planetbike.pl
Strona ich to www.planetbike.pl
- igorito
- Świeżak
Znam
Znam firmę i z ręką na sercu mogę polecić. Kupiłem u nich Kawasaki. Poprosiłem chłopaków żeby za mnie wymienili olej- zgodzili się bez problemu. Wg. mnie to nie są handlarze jak to powiedziałeś, sprowadzają motocykle z Włoch i sprzedają. Co do jakości motocykli to byłem pod wrażeniem. Wszystkie w idealnym stanie! Przejedź się i zobacz to sam ocenisz. A co do stanu technicznego motocykli, to znajomy, który u nich kupił moto (w lato) miał możliwość wypróbowania sprzętu na zasadzie jazdy próbnej. Więc wiesz co kupujesz...
- Mentos911
- Świeżak
igorito napisał(a):Pisałem do nich i odpisali mi ze daja miesieczną gwarancje rozruchową.
To standard czy takich sklepach??
Dzieki temu sa chociaz troche wiarygodni?
To dobrze o nich świadczy. Niektóre komisy dają nawet po 3 m-ce gwarancji. Ale wiadomo, że sprzęt z drugiej ręki więc nikt ręki sobie nie da za niego uciąć.
Kolega Mentos911 napisał pierwszy post na forum i nie koniecznie musi być wiarygodny - może sobie tylko reklamę robi (bez prywatnych wycieczek...).
-
bryk77 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do Katalogu Firm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość