Kaski SHOEI gwarancja
• Strona 1 z 1
Kaski SHOEI gwarancja
Czy ktoś może orientuje się jak wygląda sprawa gwarancji kasków SHOEI w przypadku zakupu ich np. w niemieckim sklepie. Czy serwis polski uwzględnia taką gwarancje?
- boogie
- Świeżak
Dzięki za odpowiedzi. No właśnie tak myślałem że jest euopejska i powinna być też honorowana u nas. No właśnie mówisz dealer, nie koniecznie jak pytałem o to to powiedział że mogą być z tym problemy ale to z wiadomych względów nie kupuję u nich to czmu mają mi pomagać.
No nic wysłałem pytanie bezpośrednio do SHOEI Polska zobaczymy co powiedzą.
Pozdrawiam
No nic wysłałem pytanie bezpośrednio do SHOEI Polska zobaczymy co powiedzą.
Pozdrawiam
- boogie
- Świeżak
Dzięki dzięki. Tak gteż zrobię. Model który mnie intersuje w gebelslandii kosztuje o ok 500PLN mniej niż u nas. Więc będe miał na dobre rękawiczki albo do butów się dorzuci.
A w razei co to gdzie taką miłą obsługę można znaleźć
A w razei co to gdzie taką miłą obsługę można znaleźć

- boogie
- Świeżak
A czy dealerzy uwzględnią gwarancję w przypadku braku dowodu zakupu?
Mam taki problem, bo kupowalem xr1000 na fc-moto, a przyslali mi xr1100. Paragon mam oczywiscie na xr1000. Nie chcialem już interweniować w tej sprawie, bo jeszcze by kazali odsyłać czy coś ;p.
Mam taki problem, bo kupowalem xr1000 na fc-moto, a przyslali mi xr1100. Paragon mam oczywiscie na xr1000. Nie chcialem już interweniować w tej sprawie, bo jeszcze by kazali odsyłać czy coś ;p.
-
oRRzech - Świeżak
bryk77 napisał(a):Tak na chłopski rozum, jak chcesz udowodnić, że kask wciąż jest na gwarancji skoro dowodu zakupu brak? Producent daje ten rok czy dwa gwarancji zazwyczaj.
A na samym kasku nie ma nigdzie takiej informacji (data, miejsce produkcji)? Teraz jestem w pracy wiec nawet nie mam jak sprawdzić, ale wydaje mi się, że powinna być. Tak na chłopski rozum...

-
oRRzech - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości