szyba SHOEI CW-1 PROGRESYWNIE PRZYCIEMNIANIA + PINLOCK
• Strona 1 z 1
szyba SHOEI CW-1 PROGRESYWNIE PRZYCIEMNIANIA + PINLOCK
Witam.
Mam do sprzedania tytulowa szybe. Pasuje do modeli : Shoei XR1100/ X-Spirit/ Qwest.
Na szybe niestety zalozylem juz PINLOCKA wiec sprzedaje ja jako "uzywana". Bedac calkowicie szczera i uczciwa osoba, zapewniam, ze w szybce tej przejechalem maksymalnie 50 km. Zakupilem ja w styczniu tego roku, sprzedaje tylko dlatego, ze otrzymalem inny model szyby w prezencie, ktory bardziej mi odpowiada.
Zaplacilem za szybe wraz z PINLOCKIEM prawie 400 zł. Mysle , ze cena 250 zł jest uczciwa i calkiem atrakcyjna - dlatego tyle chcialbym za nia dostac.
Preferuje odbior osobisty na terenie Warszawy. Wtedy mozna sie , zapoznac, ze stanem szyby ktory jest perfekcyjny. Na zyczenie moge porobic zdjecia.
Tak wiec :
Szyba uzywana przez 50 km (1h jazdy).
Kupiona w styczniu 2011 w salonie moto-akcesoria w Raszynie
Zamontowany PINLOCK ( kupiony razem z szyba)
Progresywnie przyciemniana
Ewentualne pytania prosze kierowac na PRIV.
Rafał
Mam do sprzedania tytulowa szybe. Pasuje do modeli : Shoei XR1100/ X-Spirit/ Qwest.
Na szybe niestety zalozylem juz PINLOCKA wiec sprzedaje ja jako "uzywana". Bedac calkowicie szczera i uczciwa osoba, zapewniam, ze w szybce tej przejechalem maksymalnie 50 km. Zakupilem ja w styczniu tego roku, sprzedaje tylko dlatego, ze otrzymalem inny model szyby w prezencie, ktory bardziej mi odpowiada.
Zaplacilem za szybe wraz z PINLOCKIEM prawie 400 zł. Mysle , ze cena 250 zł jest uczciwa i calkiem atrakcyjna - dlatego tyle chcialbym za nia dostac.
Preferuje odbior osobisty na terenie Warszawy. Wtedy mozna sie , zapoznac, ze stanem szyby ktory jest perfekcyjny. Na zyczenie moge porobic zdjecia.
Tak wiec :
Szyba uzywana przez 50 km (1h jazdy).
Kupiona w styczniu 2011 w salonie moto-akcesoria w Raszynie
Zamontowany PINLOCK ( kupiony razem z szyba)
Progresywnie przyciemniana
Ewentualne pytania prosze kierowac na PRIV.
Rafał
- kozlos
- Świeżak
Zmniejszam cene do 200 zl za szybe wraz z PINLOCKIEM. W razie pytan :
kozlos@op.pl. Odbior w Warszawie okolice Okecia-Ochoty badz wysylka poczta.
Rafał
kozlos@op.pl. Odbior w Warszawie okolice Okecia-Ochoty badz wysylka poczta.
Rafał
- kozlos
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości