Co chciałbyś zmienić w swoim moto?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Co chciałbyś zmienić w swoim moto?
Hej!
Słuchajcie! Wpadłem na świetny pomysł, kiedy tak siedziałem bezczynnie i myślałem (poniekąd miałem się uczyć do egzamu, ale mniejsza) - tak, tak! Idzie wiosna, więc na pewno każdy z was (no na pewno większość) myśli bardziej lub mniej otwarcie o tym, co przydałoby się zrobić w moto, czy co zmienić w jego wyglądzie. Każdy marzy o czadowym tłumiku, karbonowych lusterkach, białych kloszach i wypasionym malowaniu. Popuśccie wodze fantazji i podzielcie się swoimi wizjami waszych już dopieszczonych aktualnych pupili
mogą być same opisy (niekoniecznie poważne, wiadomo kasy nie ma na wszystko ;p ), zdjęcia, cokolwiek
ja, że jako zakładam ten temat przedstawiam poniżej swoją kawkę + modernizacje, które mam zamiar przeprowadzić w tym sezonie
gmole powinny przyjść na dniach, a szukam również tapicera dla mojej kanapki
wydech będzie na wakacje, a paski i inne pierdoły na dniach. Enjoy 

Słuchajcie! Wpadłem na świetny pomysł, kiedy tak siedziałem bezczynnie i myślałem (poniekąd miałem się uczyć do egzamu, ale mniejsza) - tak, tak! Idzie wiosna, więc na pewno każdy z was (no na pewno większość) myśli bardziej lub mniej otwarcie o tym, co przydałoby się zrobić w moto, czy co zmienić w jego wyglądzie. Każdy marzy o czadowym tłumiku, karbonowych lusterkach, białych kloszach i wypasionym malowaniu. Popuśccie wodze fantazji i podzielcie się swoimi wizjami waszych już dopieszczonych aktualnych pupili

- Załączniki
-
- Projekt mojego moto na sezon 11.jpg (106.15 KiB) Przeglądane 3621 razy
Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
Przede wszystkim chciałbym zmienić zegary w bandicie z podziałki milowej na prędkościomierzu na podziałkę kilometrową bo mnie bardzo to wkurza, ale taki licznik to co najmniej 800 zł kosztuje także muszę się z tym męczyć.
Ford Sierra 2.0i DOHC
Suzuki GS-500E
Suzuki GSF600S Bandit
Suzuki GS-500E
Suzuki GSF600S Bandit
-
Thomsen - Świeżak
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Chciał bym najpierw wymienić wszytkie płyn potem przednie zaciski pózniej regulacja i czyszczenie. Nastepnie wymiana przewodów hamulcowych. Pomalowac czach na kolor motocykla .
A no i wrescie zeby doszły mi naklejki scigacza co dam mi +10 do respektu mocy i lansu
A no i wrescie zeby doszły mi naklejki scigacza co dam mi +10 do respektu mocy i lansu
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
HMMM
kupiłem biały kombiak tschul 737 titanium i teraz chętnie bym w kawie plastiki też na biało strzelił
kupiłem biały kombiak tschul 737 titanium i teraz chętnie bym w kawie plastiki też na biało strzelił

Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
to już nie ramoneska ?
Ja chciałbym pług kupić i tylne nadkole(błotnik),
wydechy jakieś krótkie , No i myślałem czy by nie zrobić generalnego liftingu na rocznik 2005 czyli czarna rama + black edition czarne felgi i czarny widelec.
No i bak ma malutkie wgniecenie, fajnie by to było zrobić i z uwagi na to że projektanci SV robili bak na kształt głowy cobry to myślałem o takim malowaniu (to mój własny projekt)

Ja chciałbym pług kupić i tylne nadkole(błotnik),
wydechy jakieś krótkie , No i myślałem czy by nie zrobić generalnego liftingu na rocznik 2005 czyli czarna rama + black edition czarne felgi i czarny widelec.
No i bak ma malutkie wgniecenie, fajnie by to było zrobić i z uwagi na to że projektanci SV robili bak na kształt głowy cobry to myślałem o takim malowaniu (to mój własny projekt)

-
amahay - Stały bywalec
sportowe set kolor zloty sportowe klamki kolor zloty, przemalowac kola na ciemny zolty lub zloty, tylny amor bitubo, amor skretu lsl, stalowe przewody hamulcowe zlote albo zolte
mam juz sprezyny przedniego zawieszenia hyperpro
mam juz sprezyny przedniego zawieszenia hyperpro
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
Szyba puig racing
Przewody hamulcowe w oplocie
Tłumik takkoni
Paski na felgi kół
Karbon na półkę
Lampa tylna led
Licznik koso RX2
Tunningowa kanapa
Zmiana zadupka
Przewody hamulcowe w oplocie
Tłumik takkoni
Paski na felgi kół
Karbon na półkę
Lampa tylna led
Licznik koso RX2
Tunningowa kanapa
Zmiana zadupka
-
mognilwo - Świeżak
mognilwo gdzie kupujesz szybę? Ja dzisiaj zamówiłem do swojego z Puig Polska. 3 stówy ;/

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Ja chciałbym zmienić uchwyt na tablice (zwany "bocianem") - brzydko to wygląda no i w sumie kase z ubezpieczenia po kolizji dostałem właśnie na to
Pług, akcesoryjna szyba i klamki też by było dobrze mieć, ale to raczej nierealne. Przednia opona by się przydała.
Ale najsampierw przegląd po 12000 km!

Pług, akcesoryjna szyba i klamki też by było dobrze mieć, ale to raczej nierealne. Przednia opona by się przydała.
Ale najsampierw przegląd po 12000 km!
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Hmm... usuną bym kilka rys z prawej owiewki. Poprawił amor skrętu (już się za to wziąłem). Pokombinowałbym z kierunkami co by tak szybko nie mrugały. Olej bym wymienił
Poza tym to chyba nic, TRE, krótki rolgaz, wywalony tylny błotnik, seksowne kierunki i wydech wszystko co bym chciał już poprzedni właściciel zamontował
No nad jakimiś crashpadami może się zastanowię, ale w sumie to brzydalstwo jest
I owiewkę lewą trzeba by ciąć.

Poza tym to chyba nic, TRE, krótki rolgaz, wywalony tylny błotnik, seksowne kierunki i wydech wszystko co bym chciał już poprzedni właściciel zamontował

No nad jakimiś crashpadami może się zastanowię, ale w sumie to brzydalstwo jest

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
carma napisał(a):A no i wrescie zeby doszły mi naklejki scigacza co dam mi +10 do respektu mocy i lansu
Cholera.. zapomniałem o naklejkach! ;/ trzeba będzie zamówić na dniach. Mam też w szafie jakieś Sidi po butach

PS Wiewiórka, ten wyświetlacz biegów miażdzy. Też taki chcę

Dobre, bo czarne ~ ZR-7
-
peterwhite - Świeżak
Na pierwszy ogień pójdą "soki" ,świece i filtry.Kolejnym krokiem będzie zestaw napędowy (chce większa zębatke,żeby mój Zecik rwał juz od dołu:) ) Kolejnym etapem będzie zmiana końcówek kierownicy i krótkie klamki.I jeśli obejdzie się bez zbędnych wydatków planuje pomalowac moto.
Dokładnie tak jak na zdjęciu:
Dokładnie tak jak na zdjęciu:
- Załączniki
-
- ducati_streetfighter_rizoma_01.jpg (65.4 KiB) Przeglądane 3690 razy
Kawasaki Z750
-
headhunters - Świeżak
peterwhite napisał(a):carma napisał(a):A no i wrescie zeby doszły mi naklejki scigacza co dam mi +10 do respektu mocy i lansu
Cholera.. zapomniałem o naklejkach! ;/
Naklejki ścigacz.pyly też były już zamontowane przez poprzedniego właściciela

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2