[Aktualności] Treningi zimą z Pawłem Nowickim i MX...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Treningi zimą z Pawłem Nowickim i MX...
Dyskusja na temat: Treningi zimą z Pawłem Nowickim i MX Chotomów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Treningi zimą z Pawłem Nowickim i MX Chotomów
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Treningi zimą z Pawłem Nowickim i MX Chotomów
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Trening bardzo ważny ale czy on moze byc wzorem jak od 4 lat go nie widzielismy w scislej czolowce. <br><hr>rueKomentatorzy napisał(a):Super pomysł!<br><hr>Jordi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To, że go nie było widać w ścisłej czołówce nie wynika z braku przygotowania ale doznanych kontuzji. W takiej sytuacji pracy trzeba włożyć jeszcze więcej. Pozdrawiam.<br><hr>WKomentatorzy napisał(a):Super pomysł!<br><hr>Jordi<br>Komentatorzy napisał(a):Trening bardzo ważny ale czy on moze byc wzorem jak od 4 lat go nie widzielismy w scislej czolowce. <br><hr>rue<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no to niech trenuje bo w 2008 roku to nawet podium nie powachal. 3mam kciuki zeby w tym roku był w 10<br><hr>izoKomentatorzy napisał(a):Super pomysł!<br><hr>Jordi<br>Komentatorzy napisał(a):Trening bardzo ważny ale czy on moze byc wzorem jak od 4 lat go nie widzielismy w scislej czolowce. <br><hr>rue<br>Komentatorzy napisał(a):To, że go nie było widać w ścisłej czołówce nie wynika z braku przygotowania ale doznanych kontuzji. W takiej sytuacji pracy trzeba włożyć jeszcze więcej. Pozdrawiam.<br><hr>W<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przypomnij nam, który Ty byłeś w generalce ubiegłego sezonu skoro Paweł nie jest dla Ciebie wzorem?<br><hr>łunKomentatorzy napisał(a):Super pomysł!<br><hr>Jordi<br>Komentatorzy napisał(a):Trening bardzo ważny ale czy on moze byc wzorem jak od 4 lat go nie widzielismy w scislej czolowce. <br><hr>rue<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie jest dla mnie zadnym wzorem, bo z czym do ludzi. na kazdych zawodach dostawał baty. a to to zle a to tamto. powodzenia mam nadzieje ze w tym sezonie bedzie moc walki oraz sportowa rywalizacja a pan nowicki wreszcie spowoduje ze zmienie zdanie czego mu bardzo zycze<br><hr>rueKomentatorzy napisał(a):Super pomysł!<br><hr>Jordi<br>Komentatorzy napisał(a):Trening bardzo ważny ale czy on moze byc wzorem jak od 4 lat go nie widzielismy w scislej czolowce. <br><hr>rue<br>Komentatorzy napisał(a):Przypomnij nam, który Ty byłeś w generalce ubiegłego sezonu skoro Paweł nie jest dla Ciebie wzorem?<br><hr>łun<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale gdzie zostało napisane, że "Pan Nowicki" ma być dla Ciebie wzorem? Zostały opisane zimowe treningi jednego z motocrossowych klubów, w których bierze udział Paweł. Uważam, że to bardzo dobra inicjatywa i pomysł na "przezimowanie". A artykuł stał się pretekstem do rozliczania z osiągnięć motocrossowych.Komentatorzy napisał(a):Super pomysł!<br><hr>Jordi<br>Komentatorzy napisał(a):Trening bardzo ważny ale czy on moze byc wzorem jak od 4 lat go nie widzielismy w scislej czolowce. <br><hr>rue<br>Komentatorzy napisał(a):Przypomnij nam, który Ty byłeś w generalce ubiegłego sezonu skoro Paweł nie jest dla Ciebie wzorem?<br><hr>łun<br>Komentatorzy napisał(a):nie jest dla mnie zadnym wzorem, bo z czym do ludzi. na kazdych zawodach dostawał baty. a to to zle a to tamto. powodzenia mam nadzieje ze w tym sezonie bedzie moc walki oraz sportowa rywalizacja a pan nowicki wreszcie spowoduje ze zmienie zdanie czego mu bardzo zycze<br><hr>rue<br>
Nie napisałeś jakie Ty masz osiągnięcia na swoim koncie...
Pozdrawiam.
P.S. zazdrość to paskudna cecha
<br><hr>W
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
pojdzie piecem zrobi skraba i zamiecie bo on umie umie i to mowie wam ja jarzabek i po 15 minucie ... a po 15 minucie to zobaczycie <br><hr>jejzuKomentatorzy napisał(a):Super pomysł!<br><hr>Jordi<br>Komentatorzy napisał(a):Trening bardzo ważny ale czy on moze byc wzorem jak od 4 lat go nie widzielismy w scislej czolowce. <br><hr>rue<br>Komentatorzy napisał(a):Przypomnij nam, który Ty byłeś w generalce ubiegłego sezonu skoro Paweł nie jest dla Ciebie wzorem?<br><hr>łun<br>Komentatorzy napisał(a):nie jest dla mnie zadnym wzorem, bo z czym do ludzi. na kazdych zawodach dostawał baty. a to to zle a to tamto. powodzenia mam nadzieje ze w tym sezonie bedzie moc walki oraz sportowa rywalizacja a pan nowicki wreszcie spowoduje ze zmienie zdanie czego mu bardzo zycze<br><hr>rue<br>Komentatorzy napisał(a):Ale gdzie zostało napisane, że "Pan Nowicki" ma być dla Ciebie wzorem? Zostały opisane zimowe treningi jednego z motocrossowych klubów, w których bierze udział Paweł. Uważam, że to bardzo dobra inicjatywa i pomysł na "przezimowanie". A artykuł stał się pretekstem do rozliczania z osiągnięć motocrossowych.
Nie napisałeś jakie Ty masz osiągnięcia na swoim koncie...
Pozdrawiam.
P.S. zazdrość to paskudna cecha
<br><hr>W<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości