Yamaha MT 01 średnie spalanie/doświadczenia
• Strona 2 z 2 • 1, 2
palgumeniedusze, bzdury gadasz, żeby pozwolić sobie na Yamahę MT 01 nie trzeba być milionerem, wystarczy płaca na poziomie średniej krajowej. Co z tego wynika? Dla człowieka, który zarabia załóżmy te 3000zł miesięcznie różnica w spalaniu rzędu 6-7 litrów a 10-11 litrów jest znaczna. Przy przejechaniu 2000km miesięcznie różnica średnio wynosi 400zł. Nie mówię, że spalanie jest kwestią numer 1, ale nie jest bez znaczenia. Nie wnosisz kompletnie nic do tematu i do tego narzucasz innym swoje zdanie.
PS: Tobie kolego dominik_xvs bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, która rozwiała kilka mitów.
PS: Tobie kolego dominik_xvs bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, która rozwiała kilka mitów.
- luqa90
- Świeżak
jak 400 zl dla posiadacza mto1 jest znaczna....to wymiana opon i serwis przed sezonem nie bedzie osiagalny 

habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
luqa jak masz się zadręczać, że ci spalił lytra za dużo to kup sobie cb pińcete i masz problem z głowy. po co ci te nieprzespane noce, po co kredyt na wymiane gum i łańcucha?odkręć cbPińcete do oporu i też będziesz miał frajde, bez ciągłych myśli typu:"ło kierwa, musze zwolnić, bo muszę żonę do kina jeszcze zabrać 2 razy w tym miesiącu". moto się kupuje żeby się wyluzować, nie przejmować pierdołami. jeszcze raz powiem: kup taki, żeby ci się koszmary nie śniły po nocach z powodu tego spalania bo to ci odbierze frajde. wiesz co mi się śni od kiedy zacząłem jeździć dużo? że latam. i do tego kieruje w snach swoim lotem bez stresu. nie śni mi się pierwszy, nie śni mi się dystrybutor, i nie śni mi się garaż pełen moto na które mnie nie stać. kup taki żebyś sie nie wkrwł.i tyle.
ps: teraz zobaczyłem,że to post sprzed paru dni i biedny luka już tego nie przeczyta pewnie, kupi zajebistego sprzęta i się przez niego zniechęci do moto.jak w greckiej tragedii...

ps: teraz zobaczyłem,że to post sprzed paru dni i biedny luka już tego nie przeczyta pewnie, kupi zajebistego sprzęta i się przez niego zniechęci do moto.jak w greckiej tragedii...

shl, mz etz 250, kawasaki gpz 500, honda cb500, ktm 640lc4 sm, KAWASAKI ZRX1200
-
koralgol44 - Świeżak
Z tego co pisze posiadać MT wynika, że tak naprawdę rzędowy litr przy odkręcaniu wtryni więcej wachy. W litrze opony uciekają w mgnieniu oka, serwis robi się tak samo często, więc o co chodzi? W PL co 2 moto jakie mijam to jakiś litr, a więc ludzi u nas stać spokojnie na utrzymanie takiej MT.
Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Spokojnie luqa. To tutaj normalne
najwazn iejsze, żebyś był z moto zadowolony, a mt 01 to niezwykły sprzęt.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Ja tez jestem zdania, że moto kupuje się po to żeby się nim "bawić", ale milo jest jak przy okazji zostaje troszkę więcej grosza w portfelu, żeby można było coś więcej kupić np kask, albo kurtałke. Nie byłoby to takie ważne, gdybyśmy mieszkali np. w anglii, gdzie ceny w stosunku do zarobków pozwalają na więcej, ale niestety w polszy trzeba się z każdym groszem liczyć. Co nie zmienia faktu, że ja np zrobie wszystko żeby tylko co sezon moto bylo odpowiednio przygotowne
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
Po co ten OT już... dowiedział się kolega co chciał. jaka jest sytuacja zagranicą wiemy...

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2