mozna oddawac nowa r6
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
A do tematu-(który miał a jednak się nie skończył), cyferki niestety czasem można o kant d...rozbić na co najlepszym dowodem są sporty. Kiedy Rosi wchodził w 2004 na Yamahe był to motong słabawy, wyraźnie wolniejszy i beznadziejnie jeździł, mimo całkiem dobrych zawiasów i co??I takim ścierwem zaczął łoic doskonałe Hondy i mocarne Ducati. Co ciekawe-Yamaha nadal nie jest najmocniejszym i najszybszym motocyklem w stawce motoGP, wystarczy np. porównać predkości max. z torów o konkretnie długiej prostej-co kolwiek by się działo M1 buja się wolniej od całej reszty...ale to i tak nie przeszkadza bo w motocyklach jednak nadal bardzo wiele zależy od tego kto siedzi za sterami-Rossi wygrywa nie motocyklem tylko tym jak jeździ-szczególnie po winklach. Dlatego na trasie czesto się zdażało że ktoś 15 letnia "rozjebundą" o mocy kosiarki gania nówke SRADa...dopuki nie nastaje dłuuuuga prosta na której to SRAD, a raczej jego kierowca pokazuje "cały wachlaż" swoich umiejętności...w odwijaniu, bo reszty już nie potrafi.
Ale się rozpisałem!!:)
Ale się rozpisałem!!:)
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Richie : zmiażdzyłeś mnie
Jednym słowem : Ciesze się , że moja R6 doprowadziła co do niektórych do wytrysku
Mimo wszystko wiem co mówią chłopaki , którzy przygotowują 600ki i będę im wierzył a nie francuskim hamowniom
A to że jeżdze jak p..... to wiem i sam mówie ale to nie znaczy , że nie mogę profi sobie sprzętu robić .
Jak to mówi Evil : ...... ... .. .....
bez obrazy
EOT

Jednym słowem : Ciesze się , że moja R6 doprowadziła co do niektórych do wytrysku

Mimo wszystko wiem co mówią chłopaki , którzy przygotowują 600ki i będę im wierzył a nie francuskim hamowniom

A to że jeżdze jak p..... to wiem i sam mówie ale to nie znaczy , że nie mogę profi sobie sprzętu robić .
Jak to mówi Evil : ...... ... .. .....

EOT
2004 YZF-R6 Superbike - wersja torowa !!!
-
BigBiker - Świeżak
Witam,
przez przypadek natrafiłem na artykuł, o którym była tu mowa, więc może trochę odświeżę temat:
http://www.motorcycle-usa.com/Article_P ... 988&Page=1
Pozdrawiam:)
przez przypadek natrafiłem na artykuł, o którym była tu mowa, więc może trochę odświeżę temat:
http://www.motorcycle-usa.com/Article_P ... 988&Page=1
Pozdrawiam:)
- cinx
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości