Alternatywne lusterka Zx6R 03' wybór na 2011r.
• Strona 1 z 1
Alternatywne lusterka Zx6R 03' wybór na 2011r.
Od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy nie zmienić lusterek w swoim motocyklu. Jestem wysoki, i obawiam się, że kiedyś mogę nawet nieumyślnie doprowadzić do katastrofy, gdyż seryjne lusterka w Zx6RR są wręcz dla mnie tragiczne. Chociażbym regulował je przez godzinę - widzę mało. Podczas jazdy muszę się nieźle gimnastykować na moto, aby być spokojnym podczas skrętu. Konsultowałem to z innymi posiadaczami Zx6r,w tym Sebą, którego opinie bardzo szanuję. Kończyło się podobnie. " Nie zmieniać" i . Chciałbym mimo wszystko zapytać, czy istnieją jakieś alternatywne lusterka sportowe, dobrej firmy, które rzeczywiście się sprawdzają?
Oglądałem Barrcaudę
http://www.moto-style.pl/index.php?prod ... prod_id=49
Uważam, że są co najmniej ładne, jednak ze strony praktycznej może być tragicznie.
Rozglądam się więc za czymś stylowym, dobrze wykonanym a jednocześnie lepszym niż oryginał. Powinienem się udać jedynie do Ery?
Tylko litości... Liczyłaby się dla mnie opinia kogoś kto był w podobnej sytuacji a nie widział komentarz pozytywny o treści " zajebiocha" pod aukcją na Allegro i twierdzi, że tamte lusterka są najlepsze.
Oglądałem Barrcaudę
http://www.moto-style.pl/index.php?prod ... prod_id=49
Uważam, że są co najmniej ładne, jednak ze strony praktycznej może być tragicznie.
Rozglądam się więc za czymś stylowym, dobrze wykonanym a jednocześnie lepszym niż oryginał. Powinienem się udać jedynie do Ery?
Tylko litości... Liczyłaby się dla mnie opinia kogoś kto był w podobnej sytuacji a nie widział komentarz pozytywny o treści " zajebiocha" pod aukcją na Allegro i twierdzi, że tamte lusterka są najlepsze.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
-
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
nie czaje twojego problemu przeciez jak jedziesz to co ci niby zasłania przeciez na tym moto sie nie jezdzi z wyprostowanymi plecami musiał bys zapodac jakies na wysokim ramieni ale je urwie przy wiekszych predkosciach
GSX 750F
-
eryk79 - Świeżak
Ale jesteś pierdoła Seba
no chcę zapytać bo i tak będę wymieniał lusterka. Pytanie czy na oridżinal czy coś nowego... Są porysowane i denerwują.
Eryk, zasłania mi głownie ramię. Lusterka są po prostu krótkie. Krzywię bardziej w bok, to widzę pobocze ;]

Eryk, zasłania mi głownie ramię. Lusterka są po prostu krótkie. Krzywię bardziej w bok, to widzę pobocze ;]

<b>ZxR 636 2006</b>
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości