Jaki kombinezon Alpinestars? (ewentualnie innego producenta)
• Strona 1 z 1
Jaki kombinezon Alpinestars? (ewentualnie innego producenta)
Witam wszystkich, mam pytanie: jaki kombinezon Alpinestars dwuczęściowy do 3000zł polecacie? Gdzie kupić w najlepszej cenie (jakieś namiary jak ktoś ma, cała Polska) i czy warto jechać do "niemcowni". Czy sugerować się rozmiarami podawanymi przez producenta, czy przymierzyć? Jak można to opinie mile widziane. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 28/1/2011, 09:59 przez seba27, łącznie edytowano 2 razy
yamaha thundercat
-
seba27 - Świeżak
www.intermotors.pl maja czyszczenie magazynow m.in. z alpinki. Zobacz sobie bo jest dosc duzy wybor i kupa rozmiarow. Sam tam kupilem. Pozdrawiam. Co do rozmiarow to przerabialem to kilka postow nizej. Musisz przymiezyc jak ci lezy bo tak w ciemno to ciezki temat.
-
sooshe - Świeżak
Powiem szczerze intermotors nie jest tani nie wiem czy taniej nie kupisz na jakimś motobajzlu tam też wystawiają się z oryginalnymi ciuchami żona kupowała ciuchy modeki i wyszło dużo taniej,ja kupowałem kask,buty,żółwia kupowałem w sklepie kombinezon.pl oni się wystawiają na takich imprezach.
Bez problemu po szlifie wymienili mi w bucie jedną cześć za darmo solidna firma i można utargować co w zwykłym sklepie jest nie możliwe.
Bez problemu po szlifie wymienili mi w bucie jedną cześć za darmo solidna firma i można utargować co w zwykłym sklepie jest nie możliwe.
CBR 600 F4I
35 lat.
6-sty sezon na 600.
-
mrówa - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Ja mam nie kombi bo nie chciałem ale skóra i to firmy której mało kto kupuje bo nie zna a towar jest naprawdę dobry.
Miałem w tym komplecie niezłe figury nawet z autem i prawie nie widać polecam firmę Rollef cena po środku.
Kurtka po szlifach do wglÄ…du dla zainteresowanych
Miałem w tym komplecie niezłe figury nawet z autem i prawie nie widać polecam firmę Rollef cena po środku.
Kurtka po szlifach do wglÄ…du dla zainteresowanych

CBR 600 F4I
35 lat.
6-sty sezon na 600.
-
mrówa - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Jeśli ma być Alpina to polecam model Octane. Na prawdę bardzo fajny kombinezon.
Oczywiście musisz go przymierzyć w sklepie i nie kupować sugerując się rozmiarówką na papierze.
A najtaniej wyjdzie zamówić z jakiegoś niemieckiego sklepu.
Oczywiście musisz go przymierzyć w sklepie i nie kupować sugerując się rozmiarówką na papierze.
A najtaniej wyjdzie zamówić z jakiegoś niemieckiego sklepu.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Zgodzę się z mrówą, że intermotors to drogi sklep, ale nie teraz - zacząłem szukać na początku zimy nowego kombi na moto (wcześniej latałem w RetBike) i już prawie kupiłem używanego Alpinstar'a na allegro za 2000 zł, po czym znalazłem SG-1 za 1800 funfel nówka w promocji intermotors i mimo, że jeszcze w nim nie jeździłem to jestem z niego bardzo zadowolony
Z tego co wiem, to promocja trwa do końca stycznia, więc jakby co to radzę się spieszyć 

Honda Hornet 2002 --> Honda CBR f4i Sport
- Adikus
- Świeżak
- marcinpsk
- Świeżak
zajebiste przeceny są w Liberty Motors w wawie, dzisiaj za 800zł kupiłem kurtkę, kask i rękawice
można wychaczyć tanio kombinezon. zależy jaki rozmiar też.
polecam wejść na stronę intermotors.pl i ściągnąć katalog "ale urwał", jedynym problemem jest to że promocja jest do 31.01.2011

można wychaczyć tanio kombinezon. zależy jaki rozmiar też.
polecam wejść na stronę intermotors.pl i ściągnąć katalog "ale urwał", jedynym problemem jest to że promocja jest do 31.01.2011
Jawa 50 --> Keeway RY-8 --> Suzuki GSF 400
-
Jimi92 - Świeżak
- xede
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości