Syntetyk do CBF 600N- czy jest sens?
• Strona 1 z 1
Syntetyk do CBF 600N- czy jest sens?
Czy jest sens lać sytetyk do Hondy CBF 600 N (r. 2008) ?
Zgodnie z instrukcją wymiana oleum co 12 tys. Km lub co rok ( w zależności co wystąpi wcześniej) moje roczne przebiegi raczej nie przekroczą 6 tys. PLN stąd czy jest sens lać sytetyk ? czy będzie "jakaś "korzyść?
Pozdrawiam
Zgodnie z instrukcją wymiana oleum co 12 tys. Km lub co rok ( w zależności co wystąpi wcześniej) moje roczne przebiegi raczej nie przekroczą 6 tys. PLN stąd czy jest sens lać sytetyk ? czy będzie "jakaś "korzyść?
Pozdrawiam
-
bosman78 - Świeżak
Jest masa takich tematów dot. oleju.. przegrzebaj resztę jak chcesz więcej info...
Ogólnie, ja zalałbym połsyntetyk. Motul 5100 i po problemie...
Syntetyk niby dłużej zachowuje właściwości, ma lepsze parametry. oleje wyczynowe to syntetyki itp itd... jakieś wymierne, namacalne korzyści? Brak.
Ogólnie, ja zalałbym połsyntetyk. Motul 5100 i po problemie...
Syntetyk niby dłużej zachowuje właściwości, ma lepsze parametry. oleje wyczynowe to syntetyki itp itd... jakieś wymierne, namacalne korzyści? Brak.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
dokładnie kosztuja wiecej. i teoretycznie nic nie pomoga. nie masz wyczynowego sprzętu wiec zwykły półsyntetyk to dla tego moto i tak dobrze ;D
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości